Megjelent: 11 éve

Nemzetközi PR-hálózat magyar igazgatótanácsi taggal

R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezetője a Worldcom PR Group EMEA régiójának legfiatalabb és egyetlen kelet-európai igazgatótanácsi tagja, áll a lapunknak eljuttatott sajtóanyagban.

A független PR ügynökségeket tömörítő Worldcom Public Relations Group Európai, Közel-keleti és Afrikai (EMEA) Régiója 2009 januárjától a fiatal kollégák belső továbbképzésével és motivációjával megbízott igazgatósági tagnak nevezte ki R. Nagy Andrást, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatóját. Az új pozícióban a szakember feladata, hogy a nemzetközi PR-hálózat EMEA régiójában kidolgozza és a tagcégek együttműködésével megvalósítsa a 35 év alatti kollégák szakmai fejlődését támogató programokat.

A Worldcom PR Group hálózati szintű irányítása, koordinációja a 3 regionális igazgatótanács feladata. Az EMEA régió igazgatótanácsában összesen 10, sokéves PR-szakmai és cégvezetői tapasztalattal rendelkező szakember dolgozik - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter