Megjelent: 12 éve

Nincs több luxus nyaralás az orosz kormánytagoknak

Dmitrij Medvegyev orosz elnök megtiltotta munkatársainak, hogy engedély nélkül külföldi luxus nyaralóhelyen töltsék szabadságukat, mivel Oroszország legsúlyosabb pénzügyi válságát éli, áll a Világgazdaságban.

Elfogadhatatlan - idézte az orosz államfőt a Kommerszant (orosz) című üzleti lap -, hogy miközben Oroszország egy évtized után a legsúlyosabb pénzügyi válságot éli át, vezető orosz kormány-tisztségviselők luxus üdülőhelyekre utaznak.

A Kreml három tisztségviselőjét ugyanis az exkluzív francia síparadicsom területén, Courchevelben látták. Az így eltöltött szabadságok aláaknázzák Oroszország külföldi hírnevét és az orosz tisztségviselőket pedig "kompromittáló helyzetbe" juttathatják.

Világgazdaság/Kommerszant
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter