Megjelent: 14 éve

Nyugdíjkalkulátor a HR Portálon - Számolja ki velünk a nyugdíját!

Kíváncsi, hogy jelenlegi befizetései mellett mekkora nyugdíjra számíthat? Töltse ki nyugdíj kalkulátorunkat, és másodperceken belül megkapja kalkulációnk eredményét!

A nyugdíjjal kapcsolatos kérdések nem csak a nyugdíjat érintő jogszabályi változások miatt népszerűek. Mindenki tudni szeretené, hogy ledolgozott évei, befizetett járulékai alapján mennyit utalnak majd neki. A nyugdíjszámítási szabályok 2008. január 1-jétől megváltoztak.

A nyugdíj kalkulátor az úgynevezett öregségi nyugdíj várható összegének meghatározására szolgál. A kalkulátor input adatai a kereseti és a munkaidő adatok (munkában töltött napok illetve kieső napok).

A területileg illetékes nyugdíjbiztosítótól mindenki kikérheti a személyére vonatkozó adatokat. Ez azért is hasznos lehet, mert van idő az esetleges eltérések, hiányzó adatok tisztázására.

A legkisebb öregségi nyugdíj összege jelenleg 28.500 forint/hó. Akinek nincs 20 év munkában töltött éve, az csak öregségi résznyugdíjra jogosult. A bruttó keresetnek 1992. március 1. óta felső korlátja van, a járulékfizetés felső határa miatt. A nettó kereset a bruttó kereset és az adott évnek megfelelő személyi jövedelemadó különbözete.

A ténylegesen megfizetett járulékok és a nyugdíj összege között nincs semmilyen kapcsolat. Feltételezhető csupán, ha valaki nettó keresettel rendelkezett, az fizetett, vagy utána fizettek is járulékot.

Számoljon velük, kattintson a linkre: Nyugdijkalkulator
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek
  • 2023.03.30euChance KLUB Elindult az euChance program, melynek egyik kulcs eleme a networking lehetőséget biztosító euChance KLUB. Szeretettel meghívjuk a 2023-as év első eseményére. 2023. március 30. 9:00-11:00 Nem Adom Fel Kávézó 1086 Budapest, Magdolna utca 1. Részletek Jegyek
  • 2023.04.28Vezetői Best Practice Fórum VEZETŐI ÉS SZERVEZETI KOMMUNIKÁCIÓ, MOTIVÁCIÓ A fórum célja a vezetői legjobb gyakorlatok megosztása Részletek Jegyek
  • 2023.05.18Lean Konferencia Lean és digitális transzformáció Lean, energiahatékonyság, folyamatfejlesztés. Részletek Jegyek