Megjelent: 6 éve

Outdoor csapatépítés - Téli programok

Milyen téli csapatépítő programokban válogathatunk?

HUSKY KUTYAFOGAT TÚRA SNOWSEGWAYEZÉSSEL

Európa bajnok kutyafogathajtó vezetésével 6-8 Husky által húzott szán(ok) nem csak hóban próbálható ki. A pályán 3 fős hószánokon (hó hiánya esetén, legtöbb esetben quadcarral 4-5 fõs) lehet túrázni. Quadcar használata esetén 12-16 kutya húzza a fogatot. Közben jóízű beszélgetés során bepillanthatunk a bajnokhajtó életébe, közös fotó készülhet a kutyákkal és igazán Alaszkában érezhetjük magunkat.
A túra végén grátiszként egy 30 perces Bogyó SnowSegwaytúrán is részt vehetnek az érdeklődők. Minden résztvevőnek biztosítjuk a program teljes ideje alatt a forró védőitalokat.

HAVAT NEM TUDUNK ÍGÉRNI, CSAK A SZOLGÁLTATÁST, MELYET IGYEKSZÜNK PROFESSZIONÁLIS SZINTEN NYÚJTANI ÉS GARANTÁLNI, AKÁR HÓ NÉLKÜL IS!

SNOWSEGWAY TÚRA

Naná, hogy itt a TEREPSEGWAY téli változata is. Mert nélküle élni lehet, de nem érdemes. A High-Tech járgányon kívül más jó is van a télben. Forró, illatos, fűszeres! Ebből a pikáns elegyből egy forralt boros SEGWAY túra kerekedik. Azoknak, akik forrón és azoknak, akik hidegen szeretik, havas élvezet sí, és snowboard tudás nélkül!
SNOWSHREDDER TANKBOARD TÚRA

A roller, a gördeszka, a motorkerékpár és a kompakt tank keresztezéséből született DTV Shredder-t egy 200 köbcentis, 15 lóerős Honda go-kart motor hajtja és képes akár 50 km/órás sebességgel száguldani. Felmászik a 40 fokos lejtőn, és ha kell, utánfutón elvontat két mázsányi terhet. Dőléssel kormányozható akárcsak a gördeszka vagy a hódeszka – a dőléssel a két lánctalp sebessége külön-külön kontrollálható. Bármilyen terepen jól kezelhető, de nem kétéltű. A karburátor miatt a maximális mélységű víz, amin még át lehet haladni: 25 cm. A DTV-k úgynevezett OPC kábellel vannak ellátva (operator presence control = kezelő jelenlét ellenőrzés), amit a rider ruházatához, védőfelszereléséhez csatlakoztatunk.

AIRBOARD TÚRA

Megépült hazánk első és egyetlen downhill pályája, amely 7 km hosszú és 700 méter szintkülönbséget áthidaló, 4-6 méter szélességű pálya. A négy évszakban használható pályát télen speciális eszközökkel lesiklópályává alakítjuk, ezzel hazánkban ezen a téren is egyedi, máshol nem elérhető szolgáltatást kínálunk.
Az alpesi országból, Svájcból származó eszközt mintha csak az új szánkópályára találták volna ki. Az is lehet, hogy a pályát igazították hozzá? Az airboard úgy néz ki, mint egy gumimatrac, még mielőtt azonban az óceán lágy hullámait vizionálnánk, jó ha tudjuk, hogy ezzel a „pihe-puha” eszközzel a hó tenger kapitányai lehetünk.

SNOWSCOOTER TÚRA

Hazánk első és egyetlen downhill pályája, amely 7 km hosszú és 700 méter szintkülönbséget áthidaló, 4-6 méter szélességű pálya. A négy évszakban használható pályát télen speciális eszközökkel lesiklópályává alakítjuk, ezzel hazánkban ezen a téren is egyedi, máshol nem elérhető szolgáltatást kínálunk. Itt lehet csak igazán snowboardozni, rakettelni, snowscootert és airboardot, vagy akár vw szánkót használni. A legújabb észak-amerikai őrület a hórobogóként, hóbicikliként is ismert snowscooter. Ezzel a remek téli eszközzel annak is garantált a sikerélmény a havas hegyről való lecsúszás közben, aki nem tud síelni.

VOLKSWAGEN SZÁNKÓ TÚRA

Találós kérdés: két betű, a biztonság, a formatervezés csúcsa, márkajel, mely gyakran eltűnik az autó hűtőrácsáról. A győzelem és megbízhatóság jele. Ezen a túrán egy igazi Volkswagent vezethetsz! Az autóiról híres cég elkészítette üvegszálas szánkóját, melyet csak nálunk próbálhatsz ki.
A downhill pálya nyári látogatottsági sikere arra ösztönözte az építőket, hogy mind a négy évszakban használhatóvá tegyük a pályát. Télen speciális eszközökkel szánkópályává alakítjuk, ezzel hazánkban ezen a téren is egyedi, máshol nem elérhető szolgáltatást kínálunk!

ERDEI SÍELÉS ÉS SNOWBOARDOZÁS

A legtrendibb és legvagányabb hósport végre Magyarországon is kipróbálható a 7 km-es kiszélesített erdei pályán! Vadonatúj sport, egy speciális pályán! Az erdei síelést a rollerpályából kialakított és 4-6 méterre kiszélesített gondozott sípályánkon lehet kipróbálni.
Javasoljuk, hogy a túrákra „kövező” léceket hozzanak!

TUNDRA TÉLI LÉZERHARC

A zsiványok tanyáján csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel 4-50 főig. Valósághű szerepjátékokat élhetsz át, zászlószerzési stratégiákkal kombinálhatod az akciót. A játékidő 30 perctől egy egész napon át is tarthat. A lézerfegyver nem okoz sérülést, teljesen biztonságos, környezetbarát, több játékos típusra programozható, akár gyerekek is játszhatják, hiszen nincs életkorhoz kötve. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. Ha megszállt a harci szellem, irány az erdő, a film következő epizódja rád vár!

HÓTALP TÚRA

Móka, a humor a szórakozás, kellemes borzongás ez mind együtt a rakettezés. A hótalp is (mint ahogyan a sí is) az ember talpfelületének megnövelésével a hóra nehezedő súly nagyobb területre való elosztását szolgálja. A hótalpazás egyszerűen megtanulható, kimeríthetetlen forrása a jókedvnek, felszabadítja a fölös energiákat, elszakít a hétköznapok monotonitásától.AJÁNLATKÉRÉS
Venna Event & Development
www.venna.hu, info@venna.hu
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Izgalmas hónapok után csendesen telt az augusztus a cégvilágban

Átlagnál gyengébb cégalapítási hangulattal és rekordalacsony cégtörlési értékkel csendes kivárás jellemezte a nyár utolsó hónapját a hazai cégek körében. Teljes cikk

ADÓKONFERENCIA A TB RENDSZER VÁLTOZÁSAIRÓL - JÖN AZ EGYSÉGES TB JÁRULÉK

Jelentősen megváltozott, új kereteket kapott a társadalombiztosítás rendszere 2020. július 1-től. A kihirdetett jogszabály munkavállalókat érintő... Teljes cikk

Az egészség házhoz megy

Ezzel a mottóval indult útnak a V&H Medical 2014-ben a mobil egészségügyi szűrések piacán. Teljes cikk