Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

PR Agent - új munkatársakkal

Két új munkatárssal erősíti csapatát a PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft. Az ügynökség bővítését az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának fenntartása, a megbízások növekvő száma és a bővülő üzletmenet tette indokolttá.

Szarka László stratégiai és üzletfejlesztési vezetőként a vállalat növekedési stratégiája, valamint a belső működés fejlesztésének kidolgozásáért, bevezetéséért és alkalmazásáért felel, valamint ápolja a cég üzleti és szabályozói kapcsolatait. Szarka László 2005-től a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetőjeként, azt megelőzően pedig az Mmd csoport és a European Public Policy Advisers tanácsadójaként tevékenykedett.

Rotkai Rita új feladatkörében a sajtókapcsolati munkát és a cégműködést segíti. A Szolnoki Főiskolán szerezte idegenforgalmi közgazdász diplomáját, eközben gyakornokként dolgozott a Manta Marketing-nél, valamint a Sol Travel Utazási Irodánál.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik posztjáról az Index vezérigazgatója

Távozik Andacs Botond az Index vezérigazgatói posztjáról július 15-i hatállyal, helyét Pusztay András veszi át, aki korábban már évekig vezette az... Teljes cikk

Új ügyvezető igazgató a Mercedes-Benz Hungária Kft. élén

Hétfőtől Reinhard Münster a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója - adta hírül az MTI. Teljes cikk

Új ügyvezető igazgató a Budget Magyarország élén

Türker Gürtekint nevezték ki a Budget Magyarország új ügyvezető igazgatójának, aki július 1-től tölti be pozícióját és irányítja a cég... Teljes cikk