Radikális költségcsökkentésbe kezdhet a Sony"/>
Megjelent: 11 éve

Radikális költségcsökkentésbe kezdhet a Sony

A Sony Corp. jövő hónap elején valószínűleg bejelenti, hogy bezárja néhány gyárát és üzletrészét Japánban, értesült a londoni Times. A vállalat cáfolta, hogy létezne ilyen költségcsökkentési terv.

A Bravia tévék és a PlayStation gyártója a pénzügyi krízis miatt mérséklődő kereslettel kénytelen szembenézni, s az erős jen is csökkenti a cég bevételeit, jelenti a Reuters hírügynökség.

„Jelenleg nem tervezünk további átszervezést. Semmilyen ilyen tervünk nincs” – reagált a sajtóértesülésre Atsuo Omagari, a Sony szóvivője.

A vállalat decemberben 1,1 milliárd dolláros megtakarítási tervet jelentett be elektronikai üzletágánál, de elemzők szerint további és nagyobb átszervezésre van szüksége a növekedés fenntartásához.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter