Regionális központot hoz létre hazánkban a Le Belier"/>
Megjelent: 12 éve

Regionális központot hoz létre hazánkban a Le Belier

Hazánkba telepítené olaszországi üzemének termelését a világ legnagyobb autógyárait kiszolgáló, francia tulajdonú autóipari beszállító csoport, a Le Belier SA - értesült a Világgazdaság.

A Le Belier eddig mintegy 15 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre Magyarországon, ez az érték a jövőben emelkedhet. Az olaszországi gyártás csökkentésével és leépítésével párhuzamosan a magyar leányvállalatnál több mint 20 százalékos termelésnövekedés várható, melynek jegyében Ajkán három új gyártósor üzembe helyezését tervezik.

"Az a szándékunk, hogy Európában minden második személyautót az ajkai és szolnoki üzemeinkben készült automatizált fékalkatrészekkel és berendezésekkel szereljünk fel" - közölte Didier Monchanin gyárigazgató. Így a Le Belier Magyarország Zrt. a konszernen belül a fékalkatrészekre specializálódna, és ezen a területen európai központtá is válhat.

A két gyár közötti munkamegosztás pedig tovább erősödne: a jövőben is Ajkán végeznék az alumínium alkatrészek öntését, a szolnoki üzemegységben pedig ezek megmunkálását.

A csoporton belüli átszervezések nem csak a magyar leányvállalatot érintik: a szerbiai Kikinda melletti üzem a nagyobb élőmunka-igényű levegőkompreszszorok gyártására specializálódna, a mexikói egység - a magyarhoz hasonlóan - a fékalkatrészek gyártásának regionális központja lesz, míg a kínai leány fő profiljának kialakítása jelenleg is folyik, írja a Világgazdaság.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter