Megjelent: 7 éve

Rogán a munkahelyvédelmi akciótervről és a szükségtelen hitelről beszélt

A Fidesz képviselőcsoportja ragaszkodik a munkahelyvédelmi akcióterv végrehajtásához még akkor is, ha esetleg változtatni kell a program forrásán - közölte Rogán Antal, a párt parlamenti frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

Rogán Antal hozzátette: ez függvénye lehet az IMF-tárgyalásoknak is, hiszen azokon meg kell állapodni a 2013-as költségvetés pontos bevételi oldalában.

Arra a kérdésre, hogy mekkora a kormány mozgástere az IMF/EU-tárgyalásokon, a Fidesz frakcióvezetője azt válaszolta: Magyarországnak azért van mozgástere az IMF/EU-hiteltárgyalásokban, mert nincs szüksége hitelre.

Arra a kérdésre, hogy a sajtóban eddig megjelent hitel-feltételek közül melyeket tartatna támogathatónak Rogán Antal azt mondta: vannak pontok, ahol közeledhetnek az álláspontok.

- Ha az IMF is elfogadja, hogy Magyarországon a költségvetési hiány karban tartható és az államadósság csökken, viszonylag hamar megegyezhet a kabinet a szervezettel - jelentette ki a frakcióvezető.

Arról is beszélt, hogy ha létrejön a megállapodás a Nemzetközi Valutalappal, elképzelhető, hogy módosítani kell a jövő évi költségvetést.

InfoRadio
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Fél havi munkáért 200 ezres fizetést kínál az IKEA

Az áruház az éttermi, logisztikai, eladói részlegre keres egyszerűsített foglalkoztatású dolgozókat. Teljes cikk

160 millió dolláros programot indítanak magyar cégeknek laoszi fejlesztésekben való részvételre

Magyar cégek végzik majd a laoszi főváros teljes szennyvízhálózatának felújítását - jelentette be Szijjártó Péter. Teljes cikk

2021 körül kerülhet napirendre az egyszámjegyű szja bevezetése

A kormány hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kialakításához - mondta Varga Mihály. Teljes cikk