Szanyi: nem akarok mindenáron vezető lenni"/>
Megjelent: 12 éve

Szanyi: nem akarok mindenáron vezető lenni

Csütörtökön kerül az MSZP-frakció asztalára az a munkaanyag, amelyet Tóbiás József és Szanyi Tibor készített a képviselőcsoport új szerkezetére vonatkozóan; Szanyi korábban már jelezte, ha a modell többséget kap, elindul a frakcióvezetői posztért - írja a szerdai Népszabadság.

Szanyi Tibor elmondta, hogy nem azért indul el a frakcióvezetői posztért, mert mindenáron vezető kíván lenni, hanem azért, mert ha úgymond "szerzőtársa" egy új modell felállításának, így késznek kell lennie abban vezető szerepet is vállalni. A szocialista politikus szerint a cél, hogy a frakció munkáját a kisebbségi kormányzás adta kihívásokhoz hangolják.

A kisebbségi kormánynak folyamatosan tízest kell lőnie a céltáblán, a kilences már kevés - nyilatkozta a Népszabadságnak Szanyi Tibor. Ha azonban a képviselőcsoport többsége mégis a régi rendszer fenntartása mellett foglal állást, akkor ő is Lendvai Ildikót támogatja.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter