Megjelent: 8 éve

Távozott az Alpiq-tól Martényi Attila

2011. december 31-ével Martényi Attila (37) ügyvezető igazgató távozott az Alpiq Energy SE Magyarországi Fióktelepének (korábban Alpiq Energia Magyarország Kft.) éléről.

Az első számú vezető feladatai között szerepelt a vállalat pénzügyi eredményeinek javítása, az Alpiq márkanév hazai bevezetése, és az európai részvénytársasági vállalati struktúra magyarországi kialakítása. Martényi Attila 2009 elején értékesítési igazgatóként csatlakozott a vállalathoz, az ügyvezetői igazgatói pozíciót 2009 júliusa óta töltötte be.

A közgazdász végzettségű szakember korábban a Pannon GSM Távközlési Zrt. (jelenleg Telenor Magyarország Zrt.) üzleti ügyfelekért felelős értékesítési igazgatójaként dolgozott 2 évig, azt megelőzően pedig középvezetői pozíciókat töltött be a mobilszolgáltatónál. Pályafutását a Malévnál kezdte, ahol a külföldi értékesítés területén szerzett tapasztalatokat vezetői pozíciókban Magyarországon és Oroszországban.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter