Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Településbörzét tart dolgozóinak a kecskeméti Mercedes gyár

A kecskeméti Mercedes-Benz-gyár dolgozóinak zártkörű településbörzét rendeznek az üzemben, ahol 25 környező város, illetve község mutatkozik be - közölte Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. marketing és PR-vezetője szerdán az MTI-vel.

A június 12-én tartandó börzén Kecskemét 60-80 kilométeres körzetében található települések mutatkoznak be - mondta Sztipichné Kozári Edina, aki egyben a gyár szóvivője.

A standokon a konkrét lakhatási feltételektől kezdve, a települések infrastruktúráján át, a bejárási lehetőségekig a dolgozóknak közvetlenül alkalmuk nyílik megismerni leendő lakhelyüket - tette hozzá. Elsősorban családos dolgozóknak nyújthat segítséget a rendezvény, mert megtalálják a legkedvezőbb lakhatási, illetve bejárási lehetőséget.

Most két és fél ezren dolgoznak a gyárban, de év végére a létszám eléri a háromezret, és a munkavállalók egy része távolabbi településekről, megyén kívülről érkezett.

A Daimler AG március 29-én indította meg a termelést az új kecskeméti személyautógyárában.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter