Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Tovább fejleszti képzési portfolióját a szabványosítási világszervezet

Szeptemberben indítja el képzési programját a szabványosítással kapcsolatos ismeretek átadására a közoktatásban is megjelenő a GS1 Magyarország. A szervezet hamarosan egy hiánypótló, tankönyvként is funkcionáló szakkötetet ad ki "Nyomon követés a globális szabványokkal" címen.

A magánszféra szereplői számára rendszeresen tréningeket szervező és a közoktatásban is aktívan részt vevő GS1 Magyarország olyan speciális képzési rendszert alakított ki a termékazonosítással és nyomon követéssel kapcsolatos ismeretek továbbítására, amiben a vonalkóddal, a GS1-128 jelképpel, az elektronikus kereskedelemmel, rádiófrekvenciás azonosítással (EPC/RFID) kapcsolatos alapismereteket sajátíthatják el a szervezet tagvállalatai, vagy az érdeklődő cégek.

A negyedévente induló, három-négy órás kurzusok keretében nagy hangsúlyt kap a rádiófrekvenciás azonosítás gyakorlati oldalának bemutatása, valamint a környezetvédelmi termékdíjas bevállalásokkal összefüggő ismeretek.

Debreczeny Balázs, a szervezet tréning és marketing vezetője kifejtette: a tréning résztvevői a gyűjtőcsomagolások - például raklapok- azonosítási technológiájáról szerezhetnek naprakész információkat, de megismerkedhetnek az azonosítási szabályokkal, kulcsokkal és jelképtípusokkal, valamint a GS1-128 jelkép elkészítésével, elhelyezéséve előállításával is, amellyel teljes képet kapnak logisztikai címke előállításáról.

A GS1 számos felsőoktatási intézménnyel működik együtt, ahol időközönként órákat is ad, így a Corvinus Egyetemmel, a Budapesti Műszaki főiskolával.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
18 ezer munkavállalót érint a Volán társaságok összevonása

Ősszel a regionális közlekedési központokat egyetlen egységes, budapesti székhelyű Volánbusz Zrt.-be olvasztják, amit a Magyar Szakszervezeti... Teljes cikk

Vasutas tiszteket avattak a Vasutasnapon

A MÁV Zrt. Baross Gábor Oktatási Központ 248 végzős hallgatója tett esküt a 69. Vasutas napon a Vasúttörténeti Parkban - írja az MTI. Teljes cikk

Családbarát Munkahely címet kapott a Bridgestone

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát Munkahely Pályázat díjazottjai közé került a Bridgestone Tatabánya Termelő... Teljes cikk

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár