Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Továbbra is a londoni irodák a legdrágábbak

A globális rangsorban a londoni West End harmadik éve a világ legdrágább irodapiaca, megtartva előnyét Hongkong előtt - közölte a Cushman & Wakefield ingatla tanácsadó.

A londoni bérleti díj 2344 euró négyzetméterenként egy évre, 4,6 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A közlemény ezt azzal magyarázza, hogy az Európába készülő cégek ott bérelnek irodát.

Összehasonlításul: Budapesten "A" kategóriás irodát már lehet bérelni 12-15 euróért is, igaz havonta és egy négyzetméterre vetítve. Ez egy évre fajlagosan 144-180 eurót jelent.

A második helyen álló Hongkongban 1636 euró az éves fajlagos bérleti díj. A listán a harmadik helyezett New York 1162 euróval.

Európában Moszkva a legdrágább 1055 eurós fajlagos éves díjjal,ami 17 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. Ez legfőképpen a krími helyzetnek és az ukrán állapotnak köszönhető - áll a közleményben. Európában a második helyezett Párizs, évi 860 euróval. Itt 6,3 százalékos volt a bérleti díj csökkenés a múlt évben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter