Megjelent: 5 éve

Új értékesítési és marketing vezetők a Coca-Cola Magyarországnál

Megújult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. felsővezetése: Békefi László kereskedelmi igazgatóként, Galántai György értékesítési igazgatóként, Bányi Kata pedig trade-marketing igazgatóként folytatja karrierjét a cégnél. Az új vezetők legfontosabb feladata a vállalat növekedési stratégiájának támogatása.

Békefi László, a vállalat korábbi trade-marketing igazgatója tölti be a teljes hazai értékesítési és trade-marketing szervezetért felelős kereskedelmi igazgatói pozíciót a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nél. Csapatába tartozik az újonnan kinevezett értékesítési igazgató, Galántai György és a trade-marketing igazgató, Bányi Kata. Az új igazgatók mind a vállalat gyakornoki programjában kezdték pályafutásukat és folyamatos tehetségfejlesztés nyomán jutottak el mostani pozíciójukba.

Békefi László korábban a cég értékesítési, kiemelt vevők és marketing osztályain töltött be vezető pozíciókat, és ért el kiemelkedő eredményeket a többi közt a prémium szénsavas üdítőitalok és a kis kiszerelésű termékek értékesítésében.

Az új értékesítési igazgató, Galántai György a kiemelt vevők, a telemarketing és az értékesítési csapatokban bizonyított korábban. Galántai György a Coca-Cola Testébresztő Program futónagyköveteként az aktív, kiegyensúlyozott életmód magyarországi népszerűsítésében is kiemelkedő szerepet vállal.

Az új trade-marketing igazgató, Bányi Kata mostani megbízatása előtt kiemelt vevők vezetőként, valamint a NaturAqua Emotion és a Monster márkamenedzsereként tevékenykedett, továbbá meghatározó szerepet játszott a vállalat új termékportfólió stratégiájának megalkotásában.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter