Megjelent: 13 éve

Új felelős szerkesztővel erősít a Manager Magazin

Új felelős szerkesztője van a Zöld Újság Zrt. kiadásában megjelenő Manager Magazinnak, a pozíciót Koczó Ildikó (36 éves) foglalkoztatáspolitikai szakújságíró tölti be - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Koczó Ildikó
A Manager Magazin mellett a kiadó gondozásában jelenik meg a Világgazdaság üzleti napilap és a Harvard Business Review folyóirat is. László József, a Manager Magazin eddigi felelős szerkesztője ősztől egyebek mellett a Harvard Business Review üzleti szolgáltatásainak felépítésével, klubjának alapításával foglalkozik mint vezető tanácsadó. A Manager Magazin Koczó Ildikó által szerkesztett szeptemberi lapszáma a Mercedes kecskeméti beruházásának hátterét mutatta be, míg az októberi magazin többek között a tavalyi és az idei vállalati elbocsátásokról ad körképet. E két lapból már érződik a Manager Magazin új koncepciója, amelyet jól kifejez a lap új jelmondata is: "Üzletről objektíven. Üzletemberekről szubjektíven".

A Manager Magazin új felelős szerkesztője kinevezését megelőzően, a lap rovatvezetőjeként elsősorban foglalkoztatáspolitikai, munkaerő-piaci és karriertémákkal foglalkozott. Koczó Ildikó öt éve dolgozik a Világgazdaságnál, a gazdasági napilap hetente megjelenő Karrierklub mellékletének szerkesztőjeként. A kinevezés nem jelent új munkahelyet az újságíró számára, mivel a Világgazdaság szerkesztőjeként a lap hasábjain továbbra is lehet találkozni a nevével.

Koczó Ildikó korábban a Magyar Rádió és az InfoRádió munkatársaként, illetve tréner-tanácsadóként dolgozott. Az újságírónak tavaly tavasszal jelent meg első, Karrierklinika című könyve, amellyel a diplomaszerzés előtt állók és a frissdiplomás pályakezdők tudatos karrierépítését kívánta segíteni. A könyv egy-egy fejezetét élvonalbeli nagyvállalatok felsővezetőinek kommentárjai teszik teljessé.
  • 2021.10.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter