Megjelent: 8 éve

Új igazgató a HUMANsoftnál

A Freesoft Nyrt. vezérigazgatója december 1-jével kinevezte Turcsán Ferencet a HUMANsoft Kft. kereskedelmi és marketing igazgatójává. Korábban értékesítési vezetői pozíciót töltött be a Matáv Rt. Üzleti kommunikációs osztályán, az Invitel Zrt.-nél és az is:energy Kft.-nél.

2005-2007 között már erősítette a HUMANsoft csapatát az Államigazgatás üzletág igazgatójaként. Legutóbb az Aquis Informatika Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatói pozícióját töltötte be.

Távközlés technikai üzemmérnöki és műszaki tanári diplomáját (1992) a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, míg közgazdasági diplomáját (1997) a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter