Megjelent: 12 éve

Új igazgató az Ernst & Youngnál

Az Ernst & Young bejelentette, hogy 2008. július 1-jétől Nagy István Ottó igazgatja az Ernst & Young tanácsadói csapatát - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Nagy István Ottó szakmai karrierjét villamosmérnökként kezdte. Több év fejlesztői és projektvezetői tapasztalattal a birtokában indította el gazdasági tanulmányait, amelynek során MBA diplomáját a Világbank ösztöndíjasaként a Tulane University-n szerezte az Egyesült Államokban, ahol beletanult a tanácsadásba.

Nagy István Ottó
Európába visszatérve immár főállású szakértőként folytatta munkáját az Arthur Andersennél. A tanácsadási szolgáltatások egyik alapítójaként jelentős szerepet játszott a terület kialakításában és sikeres fejlesztésében. Ezt követően csatlakozott az A.T. Kearney újonnan megnyílt budapesti irodájához, ahol helyettes-vezetőként fontos munkája volt a high-end tanácsadó területen szerzett piaci részesedés kivívásában. Szakmai karrierjének következő állomása a Deloitte lett, ahol senior menedzserként irányította a vállalati tanácsadás üzletágat. 2008. július elsejétől vette át az Ernst & Young Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások igazgatói posztját.

Széles szakmai látókörSzakterülete a vállalati stratégia kialakítása, annak implementációja és az ezzel kapcsolatos komplex hatékonyságnövelési és szervezetátalakítási programok, illetve projektek menedzselése. Húsz éves szakmai karrierje során, amelyből az utóbbi tizenkét év a vezetési tanácsadáshoz kötődik, megszerzett tapasztalatának köszönhetően részt vett vállalati összeolvadások és akvizíciók előkészítésében, fúziót követő integrációban, ehhez kapcsolódó szervezeti átalakítások előkészítésében és változások menedzselésében. Vezetőként átfogó ismereteket szerzett számos iparágban, illetőleg ügyfélmunkáin keresztül betekintést nyert az állami szektorba és a versenyszférába egyaránt.

Nagy István 1996 óta bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC), a Magyar Menedzsment Tanácsadók Szövetségének és a Magyar Marketing Szövetségnek a tagja; a Közép-Európai Egyetem Üzleti Iskolájának vendégtanára.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter