Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Új lakossági üzletág-vezető a Budapest Banknál

Szentpétery Csaba 2006. márciusában értékesítés-fejlesztési vezetőként csatlakozott a GE Money közép- és kelet-európai régiójához. Az utóbbi néhány hónapban elsősorban az GE Money új EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) piacokra való belépésnek előkészítésén dolgozott.

A GE Money előtt a Citigroupnál töltött be magyarországi és külföldi vezetői munkaköröket. Nevéhez fűződik a hazai kiemelt ügyfélköri osztály és a hitelkártya üzletág létrehozása. Ezt követően lakossági bankhálózatot vezetett az Egyesült Államokban, majd Közép-Európába visszatérve a hitelkártya üzletág regionális disztribúciós stratégiájáért felelt.

Szentpétery Csaba a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola elvégzését követően 2004-ben MBA fokozatot szerzett a Duke University's Fuqua School of Business-ben. A szakember több, az amerikai Értékpapír-felügyelet által elismert képesítéssel rendelkezik, magyar anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul, továbbá társalgási szinten spanyolul, németül és oroszul.
Follow hrportal_hu on Twitter