Megjelent: 8 éve

Új munkatársak a DTZ-nél

Két új munkatárs csatlakozott az ingatlantanácsadó céghez; Püschl Nikolett a DTZ irodaügynökségi-, míg Vécsey Bence a befektetési csapatot erősíti. Mindkét szakember néhány éves kitérő után tért vissza „régi-új” munkahelyére.

2011.december végétől Püschl Nikolett (27 éves) szenior irodai tanácsadóként dolgozik a DTZ-nél. Nikolett hosszú évek óta irodai bérbeadással foglalkozik; 2009. december és 2011. november között az IVG ingatlanfejlesztőnél, 2007. április és 2009 decembere között pedig a CBRE ingatlantanácsdónál felelt ezért a területért. Ezt megelőzően 2006 januárjától, több mint egy évig volt a DTZ irodaügynökségi csapatánál asszisztens. A szakember az Általános Vállalkozási Főiskolán szerezte diplomáját, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az RICS közös Ingatlan szakirányú továbbképzés hallgatója.

Vécsey Bence (31 éves) befektetési és üzletfejlesztési társigazgatóként csatlakozott a DTZ-hez. A kereskedelmi ingatlanokra vonatkozó befektetési tanácsadás mellett feladata lesz a DTZ magyarországi üzletének fejlesztése, illetve a többi üzletág támogatása. Bence az egyetem elvégzése alatt 3 évig a Queastor csoportnál dolgozott, majd a diploma megszerzését követen a DTZ-nél folytatta pályafutását; 2006 szeptembere és 2010 novembere között az ingatlantanácsadó akkori budapesti regionális irodájában először, mint regionális-, majd 2008 májusától vezető regionális befektetési tanácsadói munkakörben. Ezt követően tavaly december végéig a lengyelországi csapatnál dolgozott, befektetési társigazgatói pozícióban. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett tőkepiac és vállalati pénzügy szakon, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az RICS közös Ingatlan szakirányú továbbképzés hallgatója.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter