Megjelent: 13 éve

Új pályázatot írnak ki az Operaház vezetésére

Egy hónapon belül pályázatot ír ki az oktatási és kulturális tárca az Operaház vezetésére - közölte az MTV reggeli műsorában Hiller István szakminiszter.

Hiller István elmondása szerint korábban elképzelhetőnek tartotta, hogy ne pályázat, hanem felkérés alapján válasszák ki a dalszínház irányítóját. Álláspontját a miniszteri felelősséggel indokolta.

A tárca vezetője szerint érdemes a menedzselési feladatokat, az ügyvezetést, a technikai vezetést és a művészi irányítást megkülönböztetni, hogy olyan vezetője legyen a dalszínháznak, akinek semmi más dolga nincs, mint a művészeti, nemzeti kapcsolatok „meghonosítása”, és olyan irányítója, aki a technikai kérdésekkel foglalkozik.


radio.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter