Megjelent: 13 éve

Új regionális vezetőt kapott a Lufthansa

A térség 14 országának piacáért lesz felelős a Lufthansa újonnan kinevezett közép-kelet-európai regionális vezetője, Tamur Goudarzi-pour. A szakembert január 8-ai hatállyal nevezték ki a regionális vezetői státuszra.

Tamur Goudarzi-pour január 8-ától a Lufthansa új közép-kelet-európai regionális vezetője, miután Stephan Semsch igazgató novemberben távozott posztjáról, hogy a légitársaság ibériai régiójának vezetőjeként debütáljon.

Az újonnan kinevezett közép-kelet-európai regionális vezető, Tamur Goudarzi-pour 98 óta dolgozik a légitársaságnál, ahol először a Lufthansa politikai képviseletét látta el Brüsszelben, majd a berlini központban. Ezt követően a frankfurti igazgatóságon dolgozott, majd 2000 novembertől a légitársaság afrikai területi igazgatójaként, a közel-keleti és dél-európai piacok vezetőjeként lépett elő. Miután sikeresen látta el a három kontinens 25 országának piaci koordinációját, 2003 januárjától mostani kinevezéséig a Lufthansa iráni ügyvezetőjeként dolgozott Teheránban. Január 8-ától 14 ország valamennyi képviseletének koordinációjáért lesz felelős a Lufthansa közép-kelet-európai régiójának vezetőjeként.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter