Zimbo 
Megjelent: 9 éve

Új régiós menedzser a Zimbo élén

2010 decemberétől új taggal bővül a Zimbo Perbál Húsipari Termelő Kft. menedzsmentje: Horváth Attila a délkelet-európai régió menedzsereként csatlakozik a vállalatahoz - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

Horváth Attila szakmai pályafutását olyan nagyvállalatoknál kezdte, mint a L'Oreal és a Beiersdorf, majd több mint 10 évet töltött a Friesland-nál, ahonnan mint a cseh és szlovák piacért felelős igazgató távozott. Továbbá a Nutriciával Belgrádban és Dubaiban is együtt dolgozott. A 38 éves szakember széleskörű vezetői gyakorlat mellett több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az FMCG szektor területén is.

Az új régió manager a kinevezését megelőzően két és fél éven át a Ceres Zrt. közép-európai vezérigazgatójaként dolgozott. Ezt követően pedig 2010. október 1.-vel a magyarországi Zimbo Perbál Kft. és a környező országokat magába foglaló délkeleti régió munkáját irányítja, és szakmai támogatásával erősíti a német székhelyű, ám a svájci Bell csoport tulajdonában lévő vállalat nemzetközi csapatát.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter