Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 1 éve

Új ügyvezető a JOB élén

2018. július 1-től Harnisfőger Tímea veszi át a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. ügyvezetői feladatát, aki rögtön két új üzletág építésére is nagy hangsúlyt fektetne a közeljövőben.

A cég életében nagy változást hoz, hogy a lassan két évtizede ügyvezetőként dolgozó Dobár Attila pozícióját július 1-től Harnisfőger Tímea tölti be.

Harnisfőger Tímea 2004 óta foglalkozik toborzással, 2006-10 között a JOB kötelékén belül, majd egy évig Londonban dolgozott egy általa alapított cégnél. Hazatérve vállalati oldalra került, Shared Service Centerben (SSC) és régiós toborzási vezetőként is dolgozott, így ügyféloldalt is megjárva jó rálátást szerzett a piaci igényekre.


Komoly lehetőséget lát a cég számára RPO-k (vagyis a Recruitment Process Outsourcing) felépítésében, amelyre a jövőben nagy hangsúlyt kíván helyezni. Az RPO lényege, hogy egy multinacionális, vagy magyar tulajdonban lévő cég kiadja a toborzást egy tanácsadó cégnek, tulajdonképpen a „meghosszabbított keze” lesz az ügyfélnek. Az RPO nem csak egyszerű interjúzást jelent, hanem komplex, end-to-end toborzási folyamatot biztosít. A másik terület a Jobnet, amely önálló tevékenységi formaként indult el, és a toborzás-kiválasztással foglalkozó senior HR-szakembereknek kínál rugalmasabb együttműködési lehetőséget.

A JOB Személyzeti Tanácsadó Kft-t 1992-ben alapították, és azóta is 100 százalékban magyar tulajdonosi háttérrel működik. Induláskor a cég elsődleges profilja a munkaerő-közvetítés volt, amely a későbbiekben munkaerő-kölcsönzéssel bővült ki. Jelenleg egy közel 300 fős kölcsönzött állománnyal rendelkezik, amely teljes egészében szellemi munkaerőt jelent. A 2011-ben alapított RehabJob divíziójuk a megváltozott munkaképességűek nyílt munkaerő-piaci integrációjával foglalkozik, illetve érzékenyítő tréningeket tart. 2016-ban pedig a gyógyszeripari munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben élen járó Ventiv Kft. is csatlakozott a cégcsoporthoz, amely Ventivhealth néven folytatta tevékenységét a Jobgroup kötelékén belül. A jelenleg 30 fős cég több mint 2 milliárd forintos árbevételt könyvelhetett el a tavalyi évben.
Follow hrportal_hu on Twitter