Megjelent: 11 éve

Új ügyvezető a Nestlé Hungária élén

Az olasz szakember húsz éve dolgozik a Nestlénél: 1989-ben termékmenedzserként kezdte karrierjét Bolognában, majd marketing és értékesítési területen dolgozott. Magyarországra Milánóból érkezett, ahol a konyhai termékek/édesség részlegek igazgatói pozícióját töltötte be. Andrea olaszul és angolul beszél.

Nevéhez fűződik az Olaszországban népszerű Perugina márka sikeres újrabevezetése, amely 25 százalékos értékesítési növekedést, valamint a piaci részesesedés jelentős erősödését hozta.

"Egyedülálló lehetőség, hogy Magyarországon folytathatom pályafutásomat, és vezetésemmel tovább fejlődhet az ország legnagyobb élelmiszeripari vállalata, mely minőségi termékeivel magyar vásárlók millióit szolgálja ki nap, mint nap" - mondta el Andrea Zambelli.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter