kapubanner for mobile
Megjelent: 1 éve

Új vezérigazgató a CETIN Hungary élén

Kübler-Andrási Judit tölti be a CETIN Hungary Zrt. vezérigazgatói posztját szeptember 1-től.

cetin vezérigazgató

Kübler-Andrási Judit (képünkön) több mint 20 éves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés és a vezetési tanácsadás területén.

Dolgozott a Magyar Telekomnál, az Arthur D. Little-nél, legutóbb pedig a Deutsche Telekomnál, ahol az európai szegmens stratégiájáért felelt, majd a cég leányvállalata, az immmr GmbH vezérigazgatói pozícióját töltötte be. 

2020-ban visszatért a Deutsche Telekomhoz, legutóbb a nemzetközi B2B piacra-lépési stratégiáért és a nemzetközi nagykereskedelmi terület stratégiájáért volt felelős - közölte a telekommunikációs infrastruktúra-szolgáltató vállalat.

Ötvös Tamás korábbi vezérigazgató marad a CETIN Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, emellett a CETIN Csoport technológiai vezérigazgató-helyetteseként (Chief Technology Officer - CETIN Group, CTO) nemzetközi feladatokra fókuszál.

A CETIN Hungary Zrt. független, integrált telekommunikációs infrastruktúra-szolgáltató vállalat, amely 2020 júliusban indult Magyarországon. Magyarország egyik meghatározó országos mobilrádiós és átviteltechnikai hálózatának tulajdonosa és üzemeltetője mintegy 4000 telephellyel, jelenléti ponttal. A társaság 2020 júliusában jött létre a Telenor Magyarországból történő strukturális kiválással.

Közel 200 szakemberrel a cég üzleti tevékenységének fókusza a hálózattervezés, hálózatépítés és üzemeltetés, átviteltechnika, adatközpont, IT infrastruktúra és IT biztonsági szolgáltatások. Az utolsó lezárt üzleti évében, 2021-ben a cég 47,5 milliárd forint árbevételt ért el, adózott nyeresége 20,4 milliárd forint volt a nyilvános cégadatok szerint.

  • 2023.12.07IV. euChance KLUB Negyedik alkalommal és idén utoljára gyűlik össze az euChance Klub! Az izgalmas témák mellett értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek