Megjelent: 3 hónapja

Új vezérigazgató a CETIN Hungary élén

Kübler-Andrási Judit tölti be a CETIN Hungary Zrt. vezérigazgatói posztját szeptember 1-től.

cetin vezérigazgató

Kübler-Andrási Judit (képünkön) több mint 20 éves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés és a vezetési tanácsadás területén.

Dolgozott a Magyar Telekomnál, az Arthur D. Little-nél, legutóbb pedig a Deutsche Telekomnál, ahol az európai szegmens stratégiájáért felelt, majd a cég leányvállalata, az immmr GmbH vezérigazgatói pozícióját töltötte be. 

2020-ban visszatért a Deutsche Telekomhoz, legutóbb a nemzetközi B2B piacra-lépési stratégiáért és a nemzetközi nagykereskedelmi terület stratégiájáért volt felelős - közölte a telekommunikációs infrastruktúra-szolgáltató vállalat.

Ötvös Tamás korábbi vezérigazgató marad a CETIN Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, emellett a CETIN Csoport technológiai vezérigazgató-helyetteseként (Chief Technology Officer - CETIN Group, CTO) nemzetközi feladatokra fókuszál.

A CETIN Hungary Zrt. független, integrált telekommunikációs infrastruktúra-szolgáltató vállalat, amely 2020 júliusban indult Magyarországon. Magyarország egyik meghatározó országos mobilrádiós és átviteltechnikai hálózatának tulajdonosa és üzemeltetője mintegy 4000 telephellyel, jelenléti ponttal. A társaság 2020 júliusában jött létre a Telenor Magyarországból történő strukturális kiválással.

Közel 200 szakemberrel a cég üzleti tevékenységének fókusza a hálózattervezés, hálózatépítés és üzemeltetés, átviteltechnika, adatközpont, IT infrastruktúra és IT biztonsági szolgáltatások. Az utolsó lezárt üzleti évében, 2021-ben a cég 47,5 milliárd forint árbevételt ért el, adózott nyeresége 20,4 milliárd forint volt a nyilvános cégadatok szerint.

  • 2022.10.11HR Fest 22 - Forgatókönyvek sűrűjében Újra jön a HR-világ legmeghatározóbb szakmai eseménye. Ősszel újra vár a HR Fest az Akvárium Klubban, ahol ezúttal a gyors változásokra és a közeledő sötét felhőkre fókuszálunk. Neked van már forgatókönyved? Részletek Jegyek
  • 2022.10.11XIX. Magyar Munkajogi Konferencia Atipikus munkajogviszonyok, munkaszerződés és munkajogviszony tartalma, határozott idejű jogviszony sajátosságai. Milyen kihívásokkal kell a cégeknek jelenleg szembenézniük munkaügyi kérdésekben? Nem érdemes hiányoznia a XIX. Munkajogi Konferenciáról. Részletek Jegyek
  • 2022.10.13TÉR workshop - Legyél a teljesítményértékelés szakértője! Miről lesz szó? TÉR bevezetés lépései, szakmai újdonságok, legjobb gyakorlatok, működtetéssel kapcsolatos szakmai titkok. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részletek Jegyek
  • 2022.11.09Új EU-s irányelvek a Munka Törvénykönyvében Jelentős munkaügyi adminisztratív feladat ősz elején - két irányelv átültetésével módosul a munka törvénykönyve. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter