Megjelent: 9 éve

Új vezérigazgató a Develornál

Vezérigazgató váltás történt a magyar piac vezető tréning-tanácsadó cégénél, a Develor Tanácsadó Zrt. élén. Pozvai Zsolt, a korábbi vezérigazgató Szabó Csabának adta át a stafétát, aki az elmúlt években szervezetfejlesztő tanácsadóként és trénerként dolgozott.

Szabó Csaba
A szakember korábbi pályafutása során a GE Money Budapest Bankál és a Citibanknál felsővezetőként értékes tapasztalatokat szerzett humán erőforrás menedzsment, stratégiai tervezés, 6 Sigma projekt menedzsment, szolgáltatások fejlesztése és bevezetése terén. Karrierje során több alkalommal vezetett értékesítési szervezetet. Szabó Csaba közgazdászként végzett, kiválóan beszél angolul.

Pozvai Zsolt az újonnan létrejött Develor International Zrt. vezérigazgatójaként a cégcsoport 11 országban jelen lévő hálózatát irányítja.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter