Megjelent: 11 éve

Új vezető a Tchibónál

Az őrölt-pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazója, a Tchibo magyarországi leányvállalatát Andrzej Jackiewicz irányítja mostantól - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Andrzej Jackiewicz
A Tchibo Budapest Kft. ügyvezető igazgatója, Andrzej Jackiewicz 2009. januárjától a stratégiai növekedésért, valamint a kávéüzletágon belül az élelmiszeripari kis- és nagykereskedelmi üzleti és partnerkapcsolatokért felel. Emellett az ő gondjaira bízta a német központ a Tchibo Budapest kiskereskedelmi szektorral kapcsolatos feladatait is: a Magyarországon nemrégiben nyitott Tchibo-üzleteket. E feladatkörben a kereskedelmi tevékenységet, üzletfejlesztést és marketing támogatást irányítja.

A 41 éves szakember széleskörű értékesítési és menedzseri tapasztalatokra tett szert karrierje során. Többek között a Procter & Gamble-nél dolgozott értékesítési területen Lengyelországban, ahol tapasztalatot szerzett az értékesítési csatornák menedzselésében, nemzetközi projektek menedzselésében és irányította a teameket a Közép- és Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban. 2005-ben csatlakozott a Tchibo Varsó csapatához, ahol értékesítési igazgatóként a kávéüzletág fejlesztésért felelt Lengyelországban és a Balti-térségben. Ezt követően marketingtapasztalatait marketingigazgató pozícióban kamatoztatta.

„Andrzej Jackiewicz sokszorosan bebizonyította rátermettségét sales és marketing területen. Szakértelme, menedzseri adottságai és felelősségtudata garantálja, hogy képes elősegíteni a Tchibo további növekedését Magyarországon. Biztosak vagyunk abban, hogy képességeit innovatív ötletek megvalósítására is használja majd“ - nyilatkozta Wioletta Rosolowska, a Tchibo Kelet-Európai régiós igazgatósági tagja.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter