Megjelent: 11 éve

Új vezetői pozíció a Budapest Bank marketing szervezetében

A Budapest Bank marketing osztályának átszervezésével 2009 januárjától Nád-Kántor Marianna irányítja az osztály keretében működő marketingkommunikációs csoportot - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Nád-Kántor Marianna
A Budapest Bank új egysége a marketing-kommunikáció eddig különálló csoportokban működő területeit fogja össze, köztük a lakossági és vállalati kommunikációt, valamint a márkamenedzsmentet. A szakember vezetése alatt létrejövő új marketingkommunikációs csoport a bank minden ügyfélszegmense felé irányuló átfogó marketingkommunikációs tevékenységért lesz felelős. A teljes marketing szervezetet továbbra is Szabó Andrea marketing igazgató irányítja.

Nád-Kántor Marianna több mint négy éve dolgozik a Budapest Banknál, ahol először a vállalati üzletág marketingkommunikációájért felelt, majd az utóbbi másfél évben a Budapest Bank márkastratégiáján dolgozott, és nagyrészt az ő munkájának eredménye a bank új pozicionálása és új reklámkommunikációs stratégiája.

Felívelő pályaív

Nád-Kántor Marianna management tanulmányokat a Buckinghamshire Chilterns University College, Buckinghamshire Business School-ban folytatott, ahol 2004-ben Nemzetközi Marketing MBA diplomát szerzett. Ezt megelőzően a Bessenyei György Tanárképző Főiskola pr-kommunikációs menedzser szakirányán szerzett diplomát 1998-ban.

Marianna szakmai karrierjét 1998-ban az EMI Quint Hanglemezkiadónál kezdte művészeti és marketing asszisztensként. 1999 és 2004 között a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Rt.-nél dolgozott marketingkommunikációs és PR területeken.

Nád-Kántor Marianna 2004 óta dolgozik a Budapest Banknál, ahol 2009 januárjától irányítja az újonnan létrejövő marketingkommunikációs csoportot. A Budapest Bank új egysége a lakossági és vállalati kommunikációt, valamint a márkamenedzsmentet fogja össze.

2007-2009 között márka stratégia vezetőként feladata volt a bank márkakommunikációs stratégiájának kidolgozása, a kapcsolódó ATL és BTL marketing tevékenységek irányítása. Marianna felügyelte a bank új pozicionálásának és arculatának kialakítását. Irányította a médiatervek kidolgozását, koordinálta a piackutatási tevékenységet, az imázskampányok kidolgozását és megvalósítását, valamint a vállalat szponzorációs tevékenységét. 2004 és 2007 között a bank vállalati üzletágának marketingkommunikációájért felelt.

Marianna felsőfokú angol és társalgási szintű német nyelvtudással rendelkezik.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter