Megjelent: 12 éve

Új vezetői pozíció a Budapest Bank marketing szervezetében

A Budapest Bank marketing osztályának átszervezésével 2009 januárjától Nád-Kántor Marianna irányítja az osztály keretében működő marketingkommunikációs csoportot - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Nád-Kántor Marianna
A Budapest Bank új egysége a marketing-kommunikáció eddig különálló csoportokban működő területeit fogja össze, köztük a lakossági és vállalati kommunikációt, valamint a márkamenedzsmentet. A szakember vezetése alatt létrejövő új marketingkommunikációs csoport a bank minden ügyfélszegmense felé irányuló átfogó marketingkommunikációs tevékenységért lesz felelős. A teljes marketing szervezetet továbbra is Szabó Andrea marketing igazgató irányítja.

Nád-Kántor Marianna több mint négy éve dolgozik a Budapest Banknál, ahol először a vállalati üzletág marketingkommunikációájért felelt, majd az utóbbi másfél évben a Budapest Bank márkastratégiáján dolgozott, és nagyrészt az ő munkájának eredménye a bank új pozicionálása és új reklámkommunikációs stratégiája.

Felívelő pályaív

Nád-Kántor Marianna management tanulmányokat a Buckinghamshire Chilterns University College, Buckinghamshire Business School-ban folytatott, ahol 2004-ben Nemzetközi Marketing MBA diplomát szerzett. Ezt megelőzően a Bessenyei György Tanárképző Főiskola pr-kommunikációs menedzser szakirányán szerzett diplomát 1998-ban.

Marianna szakmai karrierjét 1998-ban az EMI Quint Hanglemezkiadónál kezdte művészeti és marketing asszisztensként. 1999 és 2004 között a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Rt.-nél dolgozott marketingkommunikációs és PR területeken.

Nád-Kántor Marianna 2004 óta dolgozik a Budapest Banknál, ahol 2009 januárjától irányítja az újonnan létrejövő marketingkommunikációs csoportot. A Budapest Bank új egysége a lakossági és vállalati kommunikációt, valamint a márkamenedzsmentet fogja össze.

2007-2009 között márka stratégia vezetőként feladata volt a bank márkakommunikációs stratégiájának kidolgozása, a kapcsolódó ATL és BTL marketing tevékenységek irányítása. Marianna felügyelte a bank új pozicionálásának és arculatának kialakítását. Irányította a médiatervek kidolgozását, koordinálta a piackutatási tevékenységet, az imázskampányok kidolgozását és megvalósítását, valamint a vállalat szponzorációs tevékenységét. 2004 és 2007 között a bank vállalati üzletágának marketingkommunikációájért felelt.

Marianna felsőfokú angol és társalgási szintű német nyelvtudással rendelkezik.
  • 2021.05.12SAP Human Experience Summit Miért fontos, hogy a vállalatok a munkavállalókat helyezzék tevékenységük középpontjába? Hogyan növelhető a kollégák hatékonysága és elkötelezettsége egy világméretű járvány idején? Ezekre a kérdésekre is választ ad az SAP Human Experience Summit. A közép-kelet-európai régió HR-eseinek szóló rendezvény interaktív virtuális élményt kínál független és SAP szakértők előadásaival, valamint vállalatok vezetőinek kerekasztal-beszélgetéseivel. A konferencia ingyenes, csupán regisztálni kell. Csatlakozik? Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter