Megjelent: 10 éve

Új vezetők a Business Consulting Services csapatában

Két új vezető csatlakozott az SAP bevezetéseket és tanácsadást végző BCS Business Consulting Services Kft.-hez (BCS). Jankó Károly a BCS szolgáltatási igazgatója lesz. Kincses Zsolt vezeti a jövőben a BCS SAP Business One üzletágát - derül ki a BCS sajtóközleményéből.

Jankó Károly a nyár végén csatlakozott a Business Consulting Services Kft.-hez, és az újonnan létrehozott szolgáltatási igazgatói pozíciót tölti be a cégnél. A BCS ügyfélkörében egyre nagyobb számban képviseltetik magukat a nagyvállalatok, munkáik között pedig az összetett SAP bevezetési projektek. Az új szolgáltatási igazgató feladata, hogy folyamatosan biztosítsa a BCS SAP szolgáltatásainak magas minőségét.

Jankó Károly gépészmérnökként végzett, pályájának elején dolgozott a Porsche Informatikánál és a Renault Hungáriánál, IT területen. SAP pályafutását a 90-es évek végén a Unitis Rt.-nél kezdte vezető SAP logisztikai tanácsadóként illetve projektvezetőként. Ezt követően az SAP Magyarország projekt- és programvezetőjeként több mint húsz projekt bevezetésében vett részt különböző iparágakban, kereskedelemtől az olaj- és gyógyszeriparon át a médiáig.

Kincses Zsolt irányítja szeptembertől a BCS SAP Business One bevezetéseket végző csapatának munkáját. A BCS szakértői az elmúlt években több mint húsz kisvállalati SAP bevezetésben vettek részt. Az üzletág új vezetőjeként a többéves SAP tapasztalattal rendelkező szakember feladata lesz, hogy új lendületet adjon a recesszió utáni időszak kis- és középvállalati SAP bevezetéseinek.

Kincses Zsolt a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett üzemgazdász diplomát. A Deloitte & Touche Kft.-nél végzett auditori munka után informatikai cégeknél építette karrierjét. Az Exact Hungary Kft.-nél vezető értékesítési tanácsadó volt, majd a SAP Business One és Exact Globe integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozó Contact Plus Consulting Kft. értékesítési vezetőjeként dolgozott. A BCS-hez a IBM Magyarországi Kft.-től érkezett, ahol termékmenedzserként az InfoSphere Brandért felelt.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter