Megjelent: 9 éve

Újra beindulhat a hazai motorkerékpár-gyártás

Sárváron éled újjá a magyarországi motokerékpár-gyártás. A Flextronics gyárában ugyanis a napokban kezdték meg a Brammo márkájú elektromos meghajtású motorkerékpárok szériagyártását.

Sárvár ad otthont Magyarország új motorkerékpár-gyárának. A Flextronics üzemében egyelőre havonta 660 gépet szerelnek össze. A motorkerékpárok alkatrészeinek egy részét a vállalat magyarországi gyáraiban állítják elő.

A Flextronics négy magyarországi telephelyén, Budapesten, Sárváron, Tabon és Zalaegerszegen közel tizenkétezer embernek ad munkát. A motorgyártás miatt egyelőre nem volt szükség a dolgozók számának növelésére, azonban a jövőben nem kizárt a gyártókapaciát bővítése.

A sárvári üzemben elkészített Brammo Enertia és Enertia Plus modelleket az észak-amerikai, európai és ázsiai piacon tervezik értékesíteni.

Népszabadság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter