Megjelent: 12 éve

Újra képben lesz a Hewlett-Packard ex-vezérigazgatója

Carly Fiorina, a Hewlett-Packard (HP) Corp. ex-vezérigazgatója a news Corp. hamarosan induló üzleti tévécsatornájának csapatához csatlakozik - adja hírül a Világgazdaság.

Fiorina 1999 és 2005 között vezette a HP-t. Azután kellett távoznia, hogy kiderült: a Compaq-alvizíció nem hozta az ígért nyereséget. A riválisért a HP 2002-ben 18, 9 milliárd dollárt fizetett. Carly szerint nem másról volt szó, mint hogy az igazgatótanács tagjai nem értettek egyet vezetési módszereivel.

A Fox Business Network október 15-én indul. Az üzleti információk forrását a News Corp. ura, Rupert Murdoch már biztosította a Dow Jones megvételével.

Azt egyelőre nem mondták meg, hogy Fiorina milyen szerepet kap majd az új munkahelyén.

Világgazdaság

  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter