Megjelent: 9 éve

Vezetőváltás a Sony Pictures Television-nél

A Sony Pictures Television (SPT) Londonban bejelentette John Rossiter kinevezését a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának ügyvezető igazgatói posztjára - olvasható az AXN csatorna sajtóközleményében.

john_rositer.jpg
John Rossiter
Rossiter, aki a mai napon veszi át feladatait a régió budapesti központjában, a továbbiakban Eddie Nelsonnak, az SPT Networks EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) rangidős alelnökének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Rossiter felügyeli majd a közép-európai régióban az SPT tévécsatornáinak (AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime és Animax) már korábban elkezdődött megújulását. Hatáskörébe összesen 13 helyi igényekhez igazított csatorna tartozik Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Boszniában és Macedóniában.

A kinevezést Eddie Nelson jelentette be: "Fantasztikus, hogy John-t ismét a Sony Pictures Television-nél üdvözölhetjük. John lelkesedése, stratégiai érzéke és a közép-európai piacok alapos ismerete cégünk számára óriási értéket képvisel, hiszen hamarosan a régió fejlődésének egy új, merészebb szakaszába lépünk."

Rossiter a kinevezésével kapcsolatosan elmondta: "A közép-európai piacok újabb és újabb lehetőségeket hoznak, és alig várom, hogy részese lehessek a csatorna portfólió fejlesztésének a régióban. Örülök, hogy ebben az izgalmas pillanatban csatlakozom a vállalathoz."
Rossiter korábban az HBO közép-kelet-európai üzletfejlesztési divíziójának vezetőjeként felügyelte a csatorna disztribúciós tevékenységét és az új szolgáltatások fejlesztését. Mielőtt az HBO-hoz csatlakozott volna, 8 év tapasztalatot szerzett a médiaiparban a Sony Pictures Entertainment és a Buena Vista Television International londoni központjaiban.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter