Megjelent: 2 éve

2018 legyen az akadálymentes nyaralás éve!

Derült égből villámcsapásként érte őket, hogy az ingatlant gátfutóknak találták ki, és a szállásadó egyáltalán nem volt megértő, ezért bosszúsan és megrendülve ment haza a házaspár. Azután a szallas.hu példamutató támogatásával jóra fordultak a dolgok. “Boldog új évet mindenkinek! 2018 legyen az akadálymentes nyaralás éve!” - üzeni a látássérült és mozgásában korlátozott házaspár. Ez elsősorban a szállásadók felelőssége, ezért arra kérik őket, hogy 2018-ban csak akkor állítsák azt, hogy a szálláshelyük akadálymentes, ha ez megfelel a valóságnak - írta a Working Dead blog.

Egy rosszul sikerült nyaralásról számolt be a Working Dead olvasója. Főszereplői, egy látássérült és mozgásában korlátozott házaspár a hajdúszoboszlói ingatlant a szallas.hu-n keresztül bérelték ki. Érkezésüket követően megdöbbentek, hogy semmi nem akadálymentes, pedig ők ezt az információt kapták, és a tulaj sem volt megértő, ezért bosszúsan és megrendülve kellett hazamenniük. Czikora Róbert látássérült, felesége, Éva látássérült és kerekesszékkel közlekedik.

Azóta sok minden történt: a szallas.hu vezetője azonnal elnézést kért, elismerték a szállásadó partnerük hibáját és a hirdetését kizárták a rendszerükből. A szallas.hu kárpótlásként felajánlott a 8 tagú társaságnak egy térítésmentes pihenést egy négycsillagos hévízi szállodában, ahol Czikora Róbert elmondása szerint akadálymentesen és kedvesen, vagyis rendben ment minden.
Czikora171228Czikora Róbert: 2018 legyen az akadálymentes nyaralás éve!

“Boldog új évet mindenkinek! 2018 legyen az akadálymentes nyaralás éve!” - üzeni a látássérült és mozgásában korlátozott házaspár. Az akadálymentes pihenés biztosítása elsősorban a szállásadók felelőssége, ezért arra kérik őket, hogy 2018-ban csak akkor állítsák azt, hogy a szálláshelyük akadálymentes, ha ez megfelel a valóságnak.

Czikora Róbert és a szallas.hu véleményéről is részletesen beszámolt a Working Dead.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter