Megjelent: 1 hónapja

A tél az új tavasz - konferenciák, rendezvények a téli hónapokban

Nem lehet elég korán kezdeni az évet! Ne legyünk szégyenlősek, foglaljuk le a legkeresettebb rendezvényhelyszíneket akkor, amikor a többiek még a téli álmukat alusszák. Számos előnye van a téli foglalásnak, hisz ekkor a szokásosnál nagyobb kedvezményt is kaphatunk, ráadásul egy téli céges elvonulás, tréning, vagy rendezvény a megfelelő helyen még hangulatosabb is télen!

Álmodozzunk kicsit! Mit is várunk el egy prémium kategóriás rendezvényhelyszíntől, akár tél van, akár tavasz?
A tökéletes rendezvényhelyszín Budapestről könnyen megközelíthető, mégis kellő távolságban van a várostól ahhoz, hogy a résztvevők kiszakadjanak a városból és lelassuljanak. Szép helyen van, inspiráló hely tréninghez, kapcsolatépítéshez vagy lazuláshoz. A rendezvényszervező nem bolondul meg mindjárt a nap elején, van delegált személy, aki segít eligazodni, egyeztetni a személyzettel, a konyhával, figyel a terem megfelelő berendezésére: egyszóval egyfajta helyszíni asszisztensként működik. Továbbá változatos és finom az étel, gondolnak az ételi-intoleranciában szenvedőkre, a vacsorához neadjisten még bort is tudnak ajánlani. Kényelmesek a szobák és az esti lazuláshoz kényelmi szolgáltatások is elérhetők, úgymint a wellness részleg vagy sportolási, csapatépítési lehetőség.

A tökéletes rendezvényhelyszínen a rendezvényterem is tökéletes: világos, könnyen megtalálható, jól felszerelt. Van természetes fény, kényelmesek a székek és a vendégek nem a pókhálókat számolják a falon, ha unalmas az előadó, hanem a kilátásban gyönyörködnek. A szünetben a hölgyek azonnal megtalálják a mellékhelyiséget és nem kell izgulniuk, hogy a sor kivárása miatt visszaérnek-e a következő előadásra. Jó esetben még egy kávé is belefér, a dohányosok pedig össze tudnak bandázni, anélkül, hogy a nem dohányosokkal összefeszülnének. Minden érkező azonnal talál parkolóhelyet és nem kell a kukából kihalászott, gyűrött parkolócetliket lepecsételtetni a recepción.

Ilyen talán csak a mesében van… vagy mégsem? Nem bizony, ez a jófajta mátraházai valóság. A RESIDENCE CONFERENCE & WELLNESS ÓZON HOTEL a tökéletes rendezvényhelyszín tökéletes rendezvénytermekkel. A mátraházai hotel nem véletlenül népszerű szervezői körökben, és kiemelt időszakokban néha nehéz lehet szabad időpontot találni. A téli hónapokban azonban akár kedvezményesen is foglalhatunk, mégis kompromisszumok nélkül élvezhetjük a hotel prémium szolgáltatásait.

Budapesttől alig egy órás autóút Mátraháza, ahol közel három hektáros terület szabadságát tudhatják magukénak a hotel vendégei. A legnagyobb attrakció az a Kékesre néző panoráma, amit a Hotel legtöbb pontjáról élvezhetünk, bizony, a rendezvénytermekből is! Ebben a miliőben és ezt a látványt szemlélve azonnal megemelkedik a résztvevők energiaszintje.

A számos szakmai díjat magáénak tudható konferencia és wellness hotel jól berendezkedett a céges eseményekre: a szállóvendégektől szeparált térben található termek saját mosdókkal, bárral rendelkeznek, könnyen elérhetők a recepciótól vagy az étteremből. A szervezőknek itt aranyélete van, hisz a foglaláshoz saját helyszíni asszisztens is jár, aki delegáltan a megrendelővel foglalkozik.

Az Ózon Hotel gasztronómiai kínálata külön kiemelendő, hisz itt nem a megúszás jellemzi a konyha hozzáállását! Az étterem naprakész a gasztronómiai trendekben, ízekben, adagokban és tálalásban pedig a lehető legnagyobb elvárásoknak is megfelel. Itt nem néznek ránk szúrós szemekkel, ha megkérdezzük van-e laktózmentes tej, vagy ha csak salátát eszünk. Ráadásul, számos kiváló borvidék boraiból válogathatnak a vacsoravendégek, a panoráma pedig az étteremből is lenyűgöző!

Ha pedig megvolt a munka és megvolt az étkezés, irány a wellness-részleg! Nem is tudjuk, hogy mi próbáljunk ki előbb: a panorámás rönkszaunát, a melegvizes, panorámás kültéri pezsgőfürdőt vagy a beltéri medencéket? Azoknak sem kell csüggedni, akik nem a vizes élményekre vágynak, hisz a Hotel területén és a környéken számos sportolási lehetőség van, akár a klasszikus téli sportokról, akár az extrém adrenalin-fokozó élményekről legyen is szó.

Télen még inkább Mátraháza, mint bármikor máskor! További információk és árajánlatkérés az info@hotelozon.hu címen vagy a +36-84-503-400 telefonszámon.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Jövő héten nyit az első hazai turisztikai állásbörze!

Február 27-28. között várja az álláskeresőket a CheckINN Turisztikai Karrier Expo, az első olyan hazai kiállítás, mely kifejezetten a turisztikai... Teljes cikk

A felmérések és az adatok ereje! Így töltetjük be a kékgalléros kereséseket is

Az elmúlt közel 15 év, amit a fejvadász szakmában eltöltöttünk, számtalan felismerést hozott számunkra. Az utóbbi hónapok egyik legfontosabb... Teljes cikk

7 év alatt felére csökkent az offshore cégek száma Magyarországon

Erős visszaesés látszik az offshore tulajdonosi körhöz köthető hazai cégek számában, a tendencia biztató, ugyanakkor továbbra is sok lehetőség... Teljes cikk