kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

Egy finom pizza mellé egy desszert? Miért is ne!

Lehet, hogy nagyon okafogyottak a kérdéseim, de szereted a pizzát? Szereted a desszerteket? És együtt rendelve a kettőt? Szinte biztos, hogy igen a válaszod mindhárom kérdésre!


Pizzafutár Szeged - honnan indultak?


Szeged vezető pizzakészítő cégét azért is ajánlom figyelmedbe, mert az előzőekben említett pizza - desszert párosítást sikerrel meg tudod kóstolni, illetve rendelni tőlük.

Egy olyan cégről van szó, amely 100%-ban magyar tulajdonban van, hosszú évekre nyúlik vissza tevékenységének története, és folyamatosan emelkedik vendégeinek száma. 1994-ben indult a vállalkozás, 4 fővel, s napi 11 kg sajtot használtak el a pizzákhoz. Napjainkban közel 40 főnek adnak munkalehetőséget, s immár 100 kg sajtot dolgoznak fel. Ez azt is jelenti, hogy Szegedről és körzetéből több mint 8 ezren számítanak a Pizzafutár rendszeres vásárlóinak. Arra is hangsúlyt fektetnek, hogy elsősorban magyar alapanyagokat használjanak, előtérbe helyezve a Szeged környéki termelőket.

Mi található meg a kínálatban?


Mit is kínál a cég? Az oldalukra kattintva az étlaptól, a rendezvényeken át az elérhetőségükig szerepelnek a kategóriák. Alatta a folyamatosan megjelenő, színes reklámképek követik egymást, kedvet csinálva a rendeléshez, így többek között a hónap pizzáját is megismerheted. Azokat az ajánlatokat is, melyek A Teleport menü címszó alatt 4-féle menüajánlatot mutatnak be, ingyenes kiszállítási kedvezménnyel. 

Az ajánlatok alatt az aktuális menütől a pizzákon át a salátákig és a desszertekig találod azt a címsort, ahonnan kedved szerint tudod összeállítani rendelésedet.

Desszert


Eljutva a címben említett ínycsiklandó desszertekig, lássuk a kínálatot! Lehet, hogy kevésnek tűnik számodra a mennyiségük, de ennek ellenére talán jelez valamit az, hogy minden második rendelőjük rendszeresen választ ezek közül. Arra is nagyon ügyel a cég ezek elkészítésénél, hogy a csokoládé belga csokoládéból, a dió ténylegesen dióból legyen, a tiramisuban pedig a likőr ne aromát, hanem valóban Amarettot tartalmazzon.

Íme a kínálat:

 • Cremabella - mogyorós - karamellás pohárdesszert
 • Mézes-mákos gnocchi meggyöntettel
 • Profiterol
 • Tiramisu
 • Világbajnok somlói galuska

Kedvezmények


A cég a náluk folyamatosan rendelő vásárlók hűségét több kedvezménnyel is viszonozza:

 • Hűségpontrendszer
 • Dobozfülgyűjtési akció
 • Interneten történő rendelés után 10%-os kedvezmény jóváírása
 • Diákkedvezmény

Amit még tudnod kell, hogy rendeléseddel a Pizzafutár Szeged piacvezető pozícióját a városban tovább erősíted, valamint ezzel együtt azt is, hogy a több mint 40 alkalmazottnak biztos munkahelye van!
 • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek