Megjelent: 1 éve

Ennyit lehet keresni autómosóként

Országszerte keresnek autómosókat. A Pénzcentrum annak járt utána milyen körülményeknek kell megfelelni és mennyit lehet keresni kocsimosással - írják.

images

A legtöbb hirdetésben nem feltétel a szakmai tapasztalat, de a pontos és precíz munkavégzés alapkövetelmény - írja a lap.

Rengeteg cég keres autómosókat, de a bérek között hatalmas különbségek lehetnek. A lap munkatársai az egyik közösségi álláskereső oldalon találtak olyan hirdetést, amely 210 ezer forintos fizetést kínál a leendő alkalmazottaknak. A munka hétfőtől-péntekig, reggel nyolctól délután ötig tart.

Egy fővárosi autómosóban havi nettó 230 ezer forintot kínálnak, bár a hirdetésből nem derült ki, hogy ezért cserébe egy héten hány napot és hány munkaórát kell ledolgozni.

Egy másik fővárosi (16. kerületi) mosóban napi 13-15 ezer forintot lehet keresni, ehhez jön még hozzá a borravaló és a teljesítménybér, így összesen havonta bruttó 380 ezer forintot vihetnek haza az alkalmazottak.

Három budapesti bevásárlóközpontban is működő autómosó keres munkatársakat, akiknek bruttó 300 ezer forintot adnának.

Fotó: Pixabay
Pénzcentrum
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter