Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Hogyan tudja elhappolni a legjobb jelölteket a konkurencia elől?

Őrült nagy év végi hajtás vagy kellemes kiengedés az utolsó 1-2 hónapban? Önöknél mi a jellemző? Tapasztalataink alapján a jelöltek és a keresések száma is megugrik az év első hónapjaiban. Ennek ellenére azt nem tapasztaljuk, hogy a szakemberek váltási hajlandósága csökkenne az év vége felé, érdemes őket ilyenkor is megkeresni az ajánlatokkal. Speciális lehetőségünkkel elhappolhatja a piac legjobb jelöltjeit.

Év végi láblógatás helyett év eleji hátradőlés

A legtöbben minden bizonnyal már a HR büdzsé végét költik, az utolsó keresések lezárására koncentrálnak, az év utolsó hónapja az adminisztrációé és az új tervek, stratégiák kidolgozásé. A december igen hektikus időszak, megkezdődnek a karácsonyi szabadságolások, már a jövő évre koncentrál mindenki. Azonban ha ezektől a beidegződésektől el tudnak szakadni a recruiterek, nagy piaci előnyre tehetnek szert.

Kimaradni a „sűrűjéből”


Azt tapasztaljuk, hogy bár a keresések száma, és a HR aktivitása lecsökken az év végén, a jelöltek ugyanannyira nyitottak az új lehetőségekre. Az tény, hogy a szabadságolások megkezdése miatt talán nehezebb lesz időpontot egyeztetni, de jó páran lesznek, akiknek ez
nem okoz majd gondot. Igaz, hogy az év kezdéssel ébred sok álláskereső is, akárcsak a HR, ezért óriási lesz a verseny a megnövekedett létszámú jelöltért. Ha még most elkezdik az előre gondolkozást, és a januárba feltöltendő pozíciókra már most elkezdenek keresni, nagy piaci előnyre tehetnek szert.

Speciális ajánlataink

Vállajuk, hogy még az idei évben sikerrel zárjuk kereséseit, hogy a legjobb szakemberekkel indíthassa a jövő évet. Szolgáltatásainkat cége igényeire szabjuk, és speciális toborzásmarketing lehetőségekkel egészítjük ki a kiemelkedő hatékonyság érdekében.
Azonban, ha a keresés lebonyolítására már nincs kapacitás az év végen, de a büdzsében maradt még felhasználható keret, lehetőségük van az idén megrendelt szolgáltatásinkat jövőre felhasználni.

Kérjen egyedi ajánlatot még ma!
https://bap.hu/szolgaltatasok/fejvadaszat/index.html
Follow hrportal_hu on Twitter

Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel több 25 éve ikonikus helyszíne a hazai és nemzetközi rendezvényeknek. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra néző kilátással, valamint modern, pezsgő és innovatív belső látványvilággal, a magyar vendégszeretet hagyományaihoz hűen várja vendégeit.