Megjelent: 5 éve

Indulnak az őszi állásbörzék

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) október 15-én és 16-án tárja ki kapuit az álláskeresők előtt, november 4-én pedig a Széchenyi István Egyetem várja az álláskeresőket Győrben.

Idén ősszel is segítséget nyújtanak az álláskeresésben az egyetemek állásbörzéi. A hónap első napján, október 1-jén a Szegedi Tudományegyetem, október 7-én a Szolnoki Főiskola, míg október 8-án a Budapesti Corvinus Egyetem adott lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy megismerkedhessenek a kiállító cégek, vállalatok álláskínálatával. A következő hetekben pedig a fővárosban a BME, Győrben pedig a Széchenyi István Egyetem várja a munkát vagy gyakornoki helyet kereső fiatalokat.

Az állásbörzék nemcsak a tanulmányait befejező munkakeresőknek hasznosak, érdemes már egyetemi hallgatóként vagy munkavállalóként is ellátogatni a rendezvényre, hiszen megismerhetők a különböző kiállítók ajánlatai, és remek kapcsolatokat lehet építeni. Egy-egy helyem akár több száz üres pozíciót is található, és aki kellően felkészült, akár ajánlatot is kaphat pár napon belül.

A BME Műegyetemi Állásbörzéje október 15-én és 16-án várja az érdeklődőket, akik a kiállítók és állásajánlatok között már a rendezvény előtt is keresgélhetnek a program honlapján, sőt a szűrés segítségével felmérhetik a végzettségük, tapasztalataik, nyelvtudásuk szerinti lehetőségeket is. A látogatók a két nap folyamán felkereshetik majd a Felkészítő Szintet (K épület, I. emelet, folyosó), melynek programjain ingyenesen vehetnek részt. Lesz önéletrajzi és karrier tanácsadás, grafológiai elemzés, nyelvi készségteszt, tréningek, és stílustanácsadás is. Az érdeklődők lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat magyar, angol, német vagy francia nyelvű próbainterjún is. Egyes programokra lehet előzetesen jelentkezni, de a helyszínen is, ahol reggel 9:45-től hostessek koordinálják a kéréseket.

Edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter