Megjelent: 3 hete

Jön a home office sorozat az "új normálisról"?

A hivatal című - az egyik valaha volt legnépszerűbb munkahelyi - sorozat mögött álló produceri csapat újra összeállt, hogy új komédiát csináljanak azokból a helyzetekből kiindulva, amit világszerte a home office, a távmunka teremtett.

Az "új normális" által inspirált sorozatot készít Ben Silverman és Paul Liberstein csapata, akik A hivatal című igen népszerű, irodai környezetben játszódó sorozatot gyártották.

Mint a producer elmondta, mindenki próbál navigálni ebben a kéretlenül ránkszakadt helyzetben, a zoom és egyéb meeting és videós platformok világában, próbál hatékony maradni a munkában és egyensúlyozni a magánéletben is.

Egy olyan komédiát szeretnének alkotni, amelyet a járvány okozta helyzet körülményei inspiráltak, de aktuális tud maradni hosszabb távon is, és egy kis felüdülést, humort jelent a jelenlegi szituációban. Mint Lieberstein elmondta:"Ha vesszük a hivatali komédiát, amiből kivesszük az irodát, akkor marad a komédia. A matek működik." Kívánjuk, hogy legyen helytálló a produceri logika.

A sztoriban egy fiatal, "csodagyerek" főnök kap szerepet, aki biztosítani akarja, hogy a csapata továbbra is kapcsolatban maradjon egymással és hatékony legyen. Így arra készteti őket, hogy virtuálisan folyamatosan együtt dolgozzanak egész nap, mintha körülöttük csak a falak változtak volna.

Pontos információk arról, hogy a sorozat mikortól lesz látható és hol, még nem áll rendelkezésre. A home office azonban várhatóan hosszabb távon is velünk marad, és nem egy humoros helyzetet okozott már az elmúlt hónapokban. Ezekre valószínűleg mindenki tud saját példát is hozni, aki részt vett online meetingen vagy konferencián, akár szülői értekezleten az elmúlt időszakban. Így bízhatunk benne, hogy az alkotóknak igen bőséges lesz az inspirációk tárháza.

Nyitókép: Standsome Worklifestyle on Unsplash
  • 2021.03.08 Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés képzés A képzés célja a szervezeten belül eredményes és hatékony kommunikáció feltételeinek és eszközeinek megismerése és begyakorlása, a résztvevők kommunikációs kultúrájának fejlesztése - A személyes és a vezetői kommunikáció hatásfokának és eredményességének javítása - A szervezeten belül eredményes és hatékony együttműködés és konfliktuskezelés alapjainak megismerése Részletek Jegyek
  • 2021.03.092 Napos Scrum Master Képzés, Élő videokonferenciás A Scrum Master az agilis transzformációk kulcsembere. Olyan Servant Leader szerepkört takar, amelyben a fejlesztő csapatok segítőjeként, mentoraként a jó hangulatú, eredményes munkavégzés megteremtéséért felel e szakember és módszertani szakértőként segíti a projekt munka előrehaladását, jó minőségben, határidőre történő teljesítését. Képezd át magad Scrum Masterré! Részletek Jegyek
  • 2021.03.11 Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE (live) Képzésünkön fél napban a LinkedIn, fél napban pedig a Facebook toborzási praktikáiról tanulhat. Délelőtt kitérünk a LinkedIn személyes profil szerepére, a vállalati oldal fontos elemeire, a karrieroldalra, oldal analitikákra, továbbá megtanulhatja, hogyan kell felépíteni a kapcsolati hálót, és hogy hogyan érdemes a tartalmakat előállítani. Facebook témánkban szó lesz a hiteles és hatékony kommunikálásra alkalmas Facebook oldalról és a kampánykezelés előtti lépésekről. Mindezt interaktív, gyakorlatias módon, egyéni kérdések megválaszolásával bonyolítjuk le. Részletek Jegyek
  • 2021.04.01A sikeres interjúztatás Képzésünk fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására. A képzési napon szó lesz -az interjú felépítéséről, -szituációs gyakorlatról, -az információk rögzítéséről, -döntéshozatali csapdákról, -továbbá a kiválasztás további eszközeiről sablonokkal színesítve. Lehetőséget adunk továbbá a saját területüket érintő kérdések átbeszélésére is. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter