Megjelent: 1 éve

Karácsonyi vásárban egymilliót is kereshet

Az interneten böngészve már most több olyan álláshirdetést is van, amelyben karácsonyi vásárra keresnek eladókat, noha még messze az ünnep.

Van olyan cég, amelyik csokoládéba mártott gyümölcsöket árul évek óta az egyik londoni karácsonyi vásáron. Most november 20-tól január 6-ig keresnek munkaerőt, aki heti hat napon dolgozna, reggel 9-től este 10-ig. Ezért 6 fontot fizetnek óránként, vagyis 42 nap alatt összesen 1 millió 200 ezer forintot lehet keresni - talált rá erre a hirdetésre a Pénzcentrum.

Akad olyan hirdetés is, amelyben november 12-től december 29-ig a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásárba keres munkatársat Erdős Anna keramikus művész. A hirdetésben azt írja, fűtött faházban napi 8-10 órán át kell kedvesnek, mosolygósnak, figyelmesnek, kommunikatívnak lenned, és angolul folyékonyan beszélned. Mint fent említettem, a faház fűtött ugyan, de nyitott. Tehát a hidegre fel kell készülnöd.

A napi díj 13 ezer forint, ehhez jöhet még a jutalék. 35 nap alatt összesen 455 ezer forintot lehet keresni. Ennél jobban megéri az angliai munka, ott ugyanis a szállást és a tömegközlekedést is állja a munkáltató - írja a lap.

penzcentrum.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter