Megjelent: 2 éve

Mit viseljünk az állásinterjún?

Nagyon meg kell gondolni mit viselünk az állásinterjún, mert az első benyomás nagyon fontos. Nem célszerű túl kirívó ruhát felvenni - írja a bien.hu oldal

images

Ami majdnem minden esetben jó választás az a kosztüm, lehet nadrágkosztüm is, ebben biztosan elegánsnak tűnsz majd. A kosztüm lehet fekete, vagy szürke, de mindig figyelni kell, hogy milyen blúzt, inget és cipőt veszel fel hozzá. Ha szoknyában mész, vegyél fel harisnyát is, a legjobb a testszínű - írja az oldal.

A tornacipő, a papucs nem jó választás, mert előfordulhat, hogy komolytalannak fognak tartani. Válassz egy klasszikus 2-3 cm sarkú lábbelit, vagy bokacsizmát.

Fontos az is, hogy jól érezd magad abban amit viselsz, így nyugodtan felvehetsz egy vidámabb színű kiegészítőt is. De ne vidd túlzásba és fontos, hogy ezek harmonizáljanak egymással.

A színekre is oda kell figyelni, a piros például jobb, ha csak a kiegészítőkben jelenik meg, és a nagyon élénk sárgával, zölddel és pinkkel is jobb vigyázni. Jó választás a narancssárga.

A részletekre is érdemes odafigyelni például jobb a hosszú hajat összefogni, eltűzni, a cipőt kifényesíteni, a lepattant körömlakkot kijavítani.

Bánj óvatosan a sminkkel, kerüld a vörös rúzst, a füstös szemeket, válassz inkább alapozót, szempillaspirált, kis arcpirosítót.

Fotó:Pixabay
bien.hu
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter