Megjelent: 2 hete

Nagy-Ádám Ibolya - TB szakértő

18 éve foglalkozom munkaüggyel, HR-rel, munkajoggal, munkavédelemmel és társadalombiztosítással, többek között munkaügyi és TB szaktanácsadó végzettséggel is rendelkezem. A kismamák és a kisgyermekes anyukák segítése a "szívügyem", mivel én is édesanya vagyok.

Nagy-Ádám Ibolya, TB szakértő-
images

Több mint 18 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel, munkaüggyel, munkajoggal, társadalombiztosítással, munkavédelemmel vagyis a munka világával kapcsolatos témákkal, kérdésekkel és problémákkal.

Ez számomra nemcsak munka, hanem hivatás is; szívvel-lélekkel dolgozom, mindig azon vagyok, hogy a hozzám forduló munkavállalóknak és családjuknak a legjobb tudásom szerint segítsek. Ezért alapítottam meg 9 évvel ezelőtt a HRtitkok nevű saját tanácsadásomat, ahol egyéni munkajogi, TB, munkaügyi és álláskeresési tanácsadással segítem az ügyfeleimet. 

Okleveles munkaügyi és TB szaktanácsadó végzettségem van, diplomámat az ELTE Állam - és Jogtudományi Karán szereztem. Számos egyéb szakmai képzésen, tanfolyamon (HR, Nexon bérszámfejtői, munkajogi, munkavédelmi) vettem részt az elmúlt években, folyamatosan képezem magamat, rendszeresen veszek részt különböző szakmai konferenciákon, folyamatosan követem a jogszabályi változásokat, hogy tudásom mindig naprakész legyen.

A kismamák és a kisgyermekes anyukák a "szívügyeim", mivel én is édesanya vagyok, egy csodálatos leányzó büszke anyukája. 

Számos alkalommal kértek már fel szakértői cikkek megírására, így többek között  a Kismama magazinban, az Anya magazinban, a Gyerekszoba.hu portálon jelentek meg írásaim munkajogi és TB kérdésekben. 

Mottóm: „A szakértői énem szívvel-lélekkel párosul, mert nemcsak HR, munkajogi és TB tanácsadó vagyok, hanem édesanya is, a kettő tesz teljes egésszé, így tudom az ügyfeleim érdekeit maximálisan képviselni.”

Weboldal: hrtitkok.hu

 

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek