Megjelent: 5 éve

Nem mindenki alkalmas vezetőnek

Bár a vezetői poszt sok szempontból vonzó lehet, azonban csak megfelelő szemlélettel lehet egy vezető igazán hatékony, írja az OrientPress.

Az például alapvető kérdés, hogy valaki hajlandó-e a pozícióért áldozatokat hozni, képes lesz-e a poszttal járó nagyobb teljesítményre, jegyezte meg a lapnak nyilatkozó Hónig Péter tanácsadó.

A vezető egyik fontos feladata a munkatársak motiválása, ehhez pedig reális célokat kell kitűzni, rendszeres visszacsatolást adni a kollégák munkájáról, tevékenységüket általában nem felülírni, mert az pont a motivációra van rossz hatással. Mindezt úgy, hogy közben szem előtt kell tartani az egész szervezet célkitűzését.

OrientPress
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter