kapubanner for mobile
Megjelent: 7 hónapja

Tandemugrás - ideális ajándék pároknak

Az ajándékozás mindig kihívás, különösen akkor, amikor egy különleges esemény vagy ünnep közeledik, és szeretnéd meglepni a barátaidat. Az ajándékötletek azonban nemcsak értékes vagy kedves tárgyak lehetnek, hiszen egy felejthetetlen élmény is igazán különleges lehet.

Kaland és izgalom a fiatal párnak-

Különleges ajándék pároknak

Vannak olyan események az életben, amikor két összetartozó embert kell megajándékozni valamivel, hiszen közös az esemény, ami összeköti őket. Egy eljegyzés, egy házasságkötés vagy éppen egy házassági évforduló esetén nem illik csak az egyik félnek ajándékot venni, viszont nehéz olyan tárgyat találni, ami mindkettőjüknek örömet okoz. Ilyenkor lehet bevetni az élmény ajándékot, amit a pár együtt élhet át. A Tandemugrás - Millennium Tandem Team oldalán tandemugrás kupon letöltésével meglepheted a barátaidat, szeretteidet egy felejthetetlen programmal.

Kaland és izgalom a fiatal párnak

Az eljegyzés és a házasságkötés a fiatalok életének fontos eseménye, hiszen a kapcsolat elindul a hivatalossá válás útján. Ezek az egymás iránti elköteleződés fontos lépcsőfokai, amit érdemes méltó módon megünnepelni, például egy közös tandemugrás megvalósításával.

A nem mindennapi alkalomhoz jól passzol a nem mindennapi program, ami csupa kaland és izgalom. Az ifjú pár a földi felkészítést követően egyidőben ugrik ki a gépből, természetesen a legnagyobb biztonságban, hiszen a tandempilóták gondoskodnak az ugrás biztonságos lebonyolításáról. A szabadesés eufórikus örömét is együtt élhetik át, majd kellemesen ringatóznak a felhők magasságában.

Előfordult már az is, hogy a tandemugrás során történt meg a lánykérés, a földet érés után. Szóval a lehetőségek adottak, csak a fantázián múlik, hogyan valósítod meg.

Videófelvétellel örök emlék marad

Az esemény meg is örökíthető, hiszen lehetőség van arra, hogy egy vagy többkamerás felvétel készüljön róluk. A felvétel pedig az élmények mellett örök emlék marad. A videófelvétel-készítés igényét azonban a megrendeléskor jelezni kell, hiszen meg kell szervezni a folyamatot.

Házassági évforduló megünneplése tandemugrással

Az évek elteltével két ember kapcsolata szövetséggé alakul, amelyet a közös élmények egyre jobban megerősítenek. Az ejtőernyős ugrás házassági évfordulós ajándéknak is kiváló, hiszen olyan élmény, aminél ki kell lépni a mindennapi rutinból. Erre, ahogy a fiatal évek eltelnek, egyre kevesebb az alkalom, hiszen a párok a hétköznapi problémák megoldására fókuszálnak. Az ilyen különleges, közös élmények ezért emlékezetessé teszik az évfordulót, kalandot és izgalmat hoznak a kapcsolatba.

A tandemugrás, mint ajándék tehát valódi kuriózum, ami a kapcsolatokat erősíti és a megajándékozott pár számára emlékezetes marad.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek