Megjelent: 12 éve

Tehetségmenedzsment az AIESEC-ben

Partnerszervezeteink többsége azért kötelezi el magát az AIESEC mellett, hogy színesítse profilját, a legnagyobb tehetségeket vonzza magához, illetve támogassa törekvéseinket.

Milyen készséggel, illetve tapasztalattal rendelkezik egy AIESEC-es?

 • Gyakorlati tapasztalat: értékesítés, marketing, humán erőforrás, stratégiai, operatív és pénzügyi tervezés területeken
 • Önismeret
 • Felelősségvállalás
 • Innovativitás
 • Kezdeményezőkészség
 • Nemzetközi tapasztalat
 • Vezetői készségek

  Hogyan érjük el mindezt?

  Egy egyedi tanulási folyamat segítségével, amelyben minden AIESEC-es részt vesz. Ezáltal olyan egyénekké tudjuk őket fejleszteni mind szakmailag, mind pedig képességileg, akik értékesek a különböző szervezetek és az egész társadalom számára, illetve képesek pozitív változások előidézésére.

  Az AIESEC tanulási folyamat lépései

  A tanulási folyamat első lépcsőfokaként minden új tagunk megismerkedik szervezetünk lényegével, értékeivel, céljaival. Ezután következik az a lépés, mikor különböző területeken dolgoznak a helyi irodákban, mint például marketingkommunikáció, vállalati kapcsolattartás, HR vagy akár pénzügy. A mindennapi csapatmunka keretében mind szakmailag, mind pedig személyiségileg jelentős fejlődésre tehetnek szert.

  Miután tagjaink belekóstoltak a helyi iroda működésébe, és megismerkedtek az egyes funkcionális területtel, lehetőségük van vezetői pozíciókat vállalni, belekóstolni milyen is koordinálni egy egész csapat munkáját.

  A vezetői pozícióvállalás után vagy helyett tagjainknak lehetőséget nyújtunk, hogy külföldön is kamatoztathassák az iskolában szerzett ismereteiket, és gyakorlati tapasztalatot szerezzenek szakmájukban egy külföldi vállalatnál. A magyar gyakornokok külföldi cégeknél helyezkednek el, magyar partnereinknek pedig külföldről biztosítunk fiatal gyakornokokat a világ 106 országából, biztosítva ezáltal is a nemzetköziséget, más kultúrák megismerését, segítve ezzel is tagjaink nézőpontjának szélesítését.

  Mindezek után pedig a fiatalok az AIESEC-ben megszerzett tapasztalatokkal gazdagodva hagyják el a szervezetet, hogy értékes látásmódjukkal, ismereteikkel és képességeikkel belépjenek a munkaerőpiacra.

  Tapasztalatszerzés számokban

  Vezetői tapasztalat - több mint 600 irodánkban 5 000 vezetői pozíció betöltésére van lehetőség.

  Gyakorlatcsere Program - évente 4000 tagunknak nyújtunk lehetőséget, hogy magas szintű szakmai tapasztalatot szerezzen külföldön.
  Konferenciák - évente 350 konferenciát szervezünk vezetői készségek és stratégiai gondolkodás fejlesztése, valamint kapcsolatépítés céljából.
  Projektmunka - tagjaink különböző projektekben, csapatokban dolgoznak, ezáltal megtanulnak együtt dolgozni, együtt gondolkodni, egymás erősségeire építeni a közös célok, eredmények érdekében.

  AIESEC Külker Aktuális

  A Külkereskedelmi Főiskolai helyi iroda ismét tagfelvételt hirdet a főiskolás hallgatóknak, hogy félévről félévre minél többen kóstolhassanak bele az AIESEC nyújtotta lehetőségekbe. A februári tagfelvételt követően áprilisban az egykori külkeres AIESEC-esek számára szervezünk egy Alumni összejövetelt, majd májusban a Helyi Bizottság partnereit invitáljuk meg szakmai Stakeholders Event találkozónkra.

  További információért kérjük, keressék fel honlapunkat:
  www.AIESEC.hu
  kulker.aiesec.hu

  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter