kapubanner for mobile
Megjelent: 13 hónapja

Utat mutat! NEXON integrált egységes HR-rendszer.

Az elmúlt évek digitalizációs hulláma számos vállalatnál olyan szoftverberuházásokat eredményezett, amelynek következtében több, egymástól függetlenül működő, úgynevezett szigetrendszer szolgálja ki a HR munkatársak igényeit.

Ebből adódóan mindegyik szoftver önálló adatbázissal rendelkezik, legfeljebb interfészen keresztül kommunikálnak egymással, ami többszörös adatbevitelt, és többletmunkát igényel. Ráadásul az adatok átadása során számos hiba, biztonsági probléma, vagy akár adatvesztés is felléphet.

A hajósok útját GPS szoftverek és világítótornyok segítik. De van-e a HR-esek számára is ilyen szoftver, ilyen világítótorony?

IGEN! A NEXON egységes HR-rendszere. Egy integrált megoldás a HR adminisztrációtól a bérszámfejtésen és az időgazdálkodáson át, a stratégiai HR-megoldásokig.

A NEXON több mit 30 éves piacvezető tapasztalatával dolgozta ki, és fejleszti folyamatosan, professzionális rendszerét, melyben a beléptetéstől kezdve, a bérszámfejtés és a munkavállalókkal kapcsolatos valamennyi HR-folyamat, egészen a vezetői dashboard elemekig - egy közös platformon keresztül történik.

A rendszer mind a vezetői, mind az ügyintézői szinten hatékony és összehangolt munkafolyamatokat biztosít és online szolgáltatásokkal erősíti a munkavállalói elégedettséget, valamint a munkaerő-megtartást és elkötelezettséget is.

Egységes adatkezelés, intelligens adatbányászat.

A NEXON üzleti intelligenciával támogatott digitális megoldása a HR számára is magas szintű felhasználói élményt nyújt, használata egyszerű, és biztosítja a vezetők azonnali és informatív kiszolgálását. Az egyes funkciók integráltak egymással, automatikus az adatok kezelése, mindez pedig zárt rendszerben történik, így az adatbiztonság minden IT- és GDPR-követelménynek megfelel.

A HR-adatok egységes kezelése és elemzése következtében könnyen azonosíthatóak a vállalati trendek, a munkaerő-hiány jelensége, vagy éppen a hatékonysági problémák, a vezetők jobban megérthetik a munkaerő-szükségleteket, értékelhetik a munkavállalók teljesítményét.  

Munkavállalói megtartás és elköteleződés

Az egységes HR-rendszer része a mobil eszközökről is elérhető munkavállalói önkiszolgáló felület. Az alkalmazottak 7x24 órában online intézhetik a HR-rel kapcsolatos ügyeiket, pl. személyes adataik változtatását, távollétek, a home office igénylését, a munkabeosztásuk tervezését. A megszemélyesített HR-nyomtatványok online letölthetők, és digitálisan aláírhatók.

Az innovatív e-HR megoldások használata, a digitális munkavállalói élmény, bizonyítottan növeli a dolgozói elégedettséget, erősíti az elkötelezettséget, és a munkavállalók megtartását.

Nemzetközi és hazai tudás

A NEXON rendszere versenyképes a legnagyobb külföldi rendszerekkel, de - velük ellentétben - a sajátos hazai jogszabályoknak és igényeknek is megfelel. A NEXON emellett egyetemi képzéseivel, ösztöndíjaival, és duális képzésekkel hozzájárul a jövő HR szakemberei tudásának gyarapításához és a HR szakma elismertségének növeléséhez.

Operatív és stratégiai támogatás

Az egységes HR-rendszer növeli a szervezet rugalmasságát és agilitását. A beépített, vezetői dashboardok, valamint a HR stratégiai döntéstámogató elemek támogatják az egységes platformon keresztül történő kommunikációt, valamint a kulcsfontosságú mérőszámok naprakész rendelkezésre állását.  Ez lehetővé teszi a vezetők számára, hogy gyorsan reagáljanak a változó piaci környezetre, és alkalmazkodjanak a gyorsan változó igényekhez. Az átlátható, élményszerű belső kommunikáció pedig növeli az alkalmazottak elégedettségét és hosszabb távú elkötelezettségét a vállalat iránt.

 

Összefoglalva: A NEXON több mint harminc éve elkötelezett arra, hogy a legjobb HR-szolgáltatásokat nyújtsa partnereinek, professzionális, innovatív és jövőálló megoldásaival hozzájáruljon sikeres működésükhöz.

Legyen élmény a HR! www.nexon.hu

 

 

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Úton a felsővezetői lét felé - hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive... Teljes cikk

Megtartott munkáltatói ígéretek

A munkaerőpiac „köztes” szereplői, azaz a munkaerő szolgáltatók – tehát a Pannon-Work cégcsoport is – a munkáltatói márka tekintetében is... Teljes cikk

Csodálatos panoráma - végtelen látvány Ez a Hotel Ózon és a hamarosan nyíló Infinity étterem a Mátra szívében!

Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk