Megjelent: 1 hónapja

Vezeték nélküli smart kamerákkal a biztonságunkért

Napjainkban már olyan modern kamerák érhetők el a piacon, melyek a klasszikus funkciókon felül számos újjal is bővültek. Alkalmazásukkal olyan lehetőségeink vannak, melyekről korábban nem is álmodtunk.

Gondoljunk csak arra, hogy akár a zsebünkben lévő okostelefonon keresztül is bármikor rápillanthatunk a kamerák által sugárzott élő képre.

Napjainkban számos helyen használunk biztonsági kamerákat

Vezeték nélküli smart kamerákkal a biztonságunkért
 

Amellett, hogy egyre több üzletnél, épületnél, telephelyen találkozhatunk biztonsági kamerákkal, immár nem meglepő, ha otthonoknál is felbukkannak, hiszen minden környezetbe szépen beleillenek. Az egyik legelterjedtebb megelőző megoldásként tartjuk ma nyilván, amikor az otthonunk, a vagyontárgyaink védelméről van szó. Előszeretettel használjuk a betörések megelőzése érdekében.

Emellett akár felügyeleti vagy ellenőrzési feladatok ellátására is alkalmasak ezek az eszközök. Elég ha csak megnézzük, hogy mire képes egy Fisotech Wifi Smart kamera! Beépített mozgáskövetővel és például kétirányú hangkapcsolattal is rendelkezik. Ezek a modern berendezések számos kiváló funkcióval bírnak.

Mire képes egy mai modern vezeték nélküli smart kamera?

Az egyik legmegdöbbentőbb talán azok számára, akik régóta nem találkoztak már biztonsági kamerákkal, vagy most látnak ilyet először, hogy immár online kapcsolatban van az eszköz a zsebünkben lévő okostelefonunkkal. Egy Wifi Smart kamera például a beépített mozgásérzékelőjének köszönhetően amint mozgást érzékel, azonnal jelzést küld az okostelefonra. Nekünk csak annyi dolgunk van, hogy rápillantunk az élő képre, hogy lássuk miért jelzett a rendszer.

A modern eszközök immár full HD képminőséggel bírnak. A távoli kapcsolatnak köszönhetően vezérelhetjük, hogy mit szeretnénk látni. A kétirányú hangkapcsolat segítségével pedig fel is szólíthatjuk távozásra az illetéktelen behatolókat. Ráadásul még koromsötétben is tökéletesen használhatóak ezek az eszközök, köszönhetően az éjjellátó funkciónak. Így még éjszaka sem marad semmi láthatatlan előttünk.

Egyszerűen, kábelezés, fúrás-faragás nélkül is telepíthető, köszönhetően a Wifi kapcsolatnak. Már a múlt, amikor szakemberekkel kellett felszereltetni ezeket a berendezéseket. Mi magunk is könnyen elhelyezhetjük ezeket a kamerákat úgy, hogy lefedjük velük az egész megfigyelt területet, legyen az az otthonunk, nyaralónk, irodánk vagy üzletünk, telephelyünk.

Felügyeletre vagy ellenőrzésre is kiválóak ezek a kamerák

Mindenki biztonsági kamerákként gondol ezekre az eszközökre, holott egyéb funkciókat is el tudnak látni. Telepíthetjük őket más céllal is, mint a betörések megelőzése. Legalább két további területen megállják a helyüket!

A dolgozói hatékonyság megtartása vagy növelése az egyik ilyen terület. A folyamatos felügyelet által ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé válnak az egyes munkafolyamatok. Megelőzhetőek a komolyabb hibák, illetve javíthatóak a rendszerszintű problémák.

Emellett gyermekfelügyeletre, állatok felügyeletére is alkalmasak. Vagy óvhatjuk vele idős rokonainkat is.

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
A támadófutball korszaka a modern játékban

Áttekintés a támadó és eredményes futball irányába mutató jelenlegi trendről a vezető klubokban és bajnokságokban, annak a különböző vonalú... Teljes cikk

Nógrád vármegyében is elindult a fiataloknak szóló támogatási program

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program... Teljes cikk