Megjelent: 2 éve

Villamosvezetőket keres a BKV

A közlekedési vállalat az 1-es villamoson hirdeti, hogy járművezető képzésére, 8 általánossal rendelkező hallgatókat keres. Fizetés már a féléves képzés ideje alatt is jár - írja a Pénzcentrum.

images

images

A hirdetés szövege szerint a jelentkezőktől alapelvárás az erkölcsi bizonyítvánnyal igazolt büntetlen előélet, a betöltött 20. életév, illetve a 8 általános iskolai végzettség. Előnyt jelent, ha a jelentkező rendelkezik érettségivel (vagy magasabb iskolai végzettséggel), illetve érvényes járművezetői engedéllyel, na meg vasútszakmai gyakorlattal - írják.

Viszont nem vesznek fel olyat aki orvosi alkalmasságin nem felel meg: színtévesztő, nem kezelt magas vérnyomása van, többdioptriás szemüvege szemtengelyferdülése van esetleg pozitív lesz a drogtesztje.

Kizáró tényező az is, ha valakinek pótdíj-tartozása van a BKV felé. Azt sem veszik fel, aki korábban már rendkívüli felmondással távozott.

Aki bejut a féléves képzésre annak, a BKV az ismeretek elsajátításához szükséges tankönyveket, jegyzeteket, dokumentumokat biztosítja, sőt a hallgatók még fizetést is kapnak. Viszont a tanfolyam alatt más főállású munkaviszony nem tartható fenn. A fizetés az elméleti képzés ideje alatt 180 ezer forint, a gyakorlati képzés idején 217 ezer forint.

Pénzcentrum
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter