kapubanner for mobile

Minősített Pályázatíró képzés
2005.02.14-18; 2005.02.25-26; 2005.03.05.

A GKM (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium) regisztrációjával!! Képzésünket a FAT is akkreditálta A képzés az EUZERT Uniós Továbbképző Kft. És a Verlag Dashöfer szervezésében indul. Közel 400 végzős, akik számos sikeres projektben vettek már részt. A mi tanfolyamunkon alakult meg az EUPSZSZ ! A tanfolyamok részvételi díja a szakképzési alapból leírható!

Tematika
- Projektmenedzsmenti ismeretek; Csoportmunka szerepe a pályázat megvalósításában
- Szakértők szerepe a pályázat sikeres teljesítésében
- Pályázat készítés menete, módszertana
- Pályázatkészítési gyakorlat
- Záróvizsga

Előadók
Dr. Szakály Dezső, tanszékvezető, egyetemi docens, Miskolci Egyetem
Dr. Kiss Gábor, egyetemi oktató, Miskolci Egyetem
Dr. Deák Csaba, egyetemi oktató, Miskolci Egyetem
Dr. Kocsis Mária egyetemi oktató, Miskolci Egyetem
Dr. Lizák Mariann egyetemi oktató, Miskolci Egyetem

A képzés célja
Az uniós források felhasználásához, uniós színvonalú projekteket kell összeállítani, pontos pénzügyi tervezéssel, amihez gyakorlati segítséget nyújt tanfolyamunk.
A tanfolyam elvégzése után a résztvevők önállóan vállalkozhatnak a legkülönbözőbb EU-s pályázatok elkészítésére, felmérve, mely Európai Uniós program kínál számukra valós pályázati alternatívát.
Tapasztalatok azt mutatják, hogy jelenleg Magyarországon kevés a sikeres projektek kidolgozására megfelelően felkészült szakember. Annak érdekében, hogy a hazai projektek közül minél több elnyerje a megcélzott támogatást, időben elkezdett, körültekintő és alapos felkészülésre van szükség.


További információ itt >>