Újságírók


Barna Eszter

Az ELTE magyar-esztétika szakán végeztem. Már az egyetem alatt elkezdtem gyakornokoskodni a BBC Magyar Adásánál, ahol a magyar nyelvű adás megszűnéséig, 2006-ig, dolgoztam szerkesztőként, illetve egy fél évet Londonban is szerkesztő-műsorvezetőként.

Berta László

Az újságírás összeköt. Legalább olyan arányban tudatos választás, hogy kivel, mint ahányszor nem rajtam múlik. Aki ez utóbbit szeretné erősíteni, mert például témája van, amit rám bízna, vagy szeretne valamit kérdezni tőlem, itt üzenhet nekem.
Cseke Balázs

2014 őszén kezdtem kommunikáció- és médiatudomány szakon tanulni az ELTE-n, és mellette a Mérei Ferenc Szakkollégium tagja vagyok.Dobai Róbert

Próba


Filius Ágnes

Pártatlanul és kritikusan szemlélni a világot, és az észrevett jelenségekről hírt adni, hogy más is szemlélődhessen. Ezt szeretném külső/belső HR tanácsadóként, 2008-óta pedig HR szakújságíróként elérni.
Gyimóthy Éva

Amikor 2007 tavaszán pályáztam a HR Portál szerkesztő-újságírói pozícióra, az akkori ügyvezető igazgató feltette az állásinterjúkon gyakori kérdést: hogy képzelem el magam tíz év múlva.
Mészáros Etelka

A Kertészeti Egyetemen (mai nevén Budapesti Corvinus Egyetem) mikrobiológusi diplomát szerzett. Tanulmányait mérnők továbbképző intézetben folytatta, ezzel párhuzamosan képesített könyvelői tanfolyamot végzett.


Papp László Tamás

Papp László Tamás kommentátor, elemző. 1977-ben született Debrecenben. Egyetemi tanulmányokat folytatott 1995-2000 között a szegedi József Attila Tudományegyetemen, történelem-politikaelmélet szakirányon.

Schlemmer Éva

Dr. Schlemmer Éva 2017-ben doktorált a Budapesti Corvinus Egyetemen szociológiából, emelett magyarszakos tanári MA diplomával is rendelkezik. Számos társadalmi témával, problémával foglalkozik.

Szegedi Juli

2004-ben végeztem az ELTE kommunikáció szakán újságíróként. Éveken át dolgoztam a Magyar Televízió A tévé ügyvédje c. fogyasztóvédelmi magazinjánál, 2007 és 2012 között pedig a Kossuth Rádió Napközben c. műsorát szerkesztettem.